Dlaczego nie rośnie, bo nie inwestujecie, same modły na forum nie wystarczą Od 5.08 wchodzę tu z grubszą ( oczywiście jak na tę spółkę) kasą i zobaczycie wreszcie ruch na spółce. Ta kiszonka już mnie drażni.
Zrobiłem co mogłem zaangażowałem swój kapitał trudno przy taki rynku wystawiać kupno PKC, chyba, że masz mnie za bardzo naiwnego. Jutro też jest dzień i znów coś skubnę. Pozdrawiam.
No to ja jestem naiwny, zawsze biorę z prawej bo jak wchodzę, nie „gram” o grosze, a o mln, oczywiście z jakimś tam limitem, ale to mój znak firmowy. Mój porfel jest jednak wypełniony. Jak pisałem, jak wygram konkurs bankiera, to zainwestuje tutaj wszystkie drobne
Co prawda to prawda. Ciekaw jestem jak to dzisiaj się potoczy Japonia odrobiła lwia część ostatnich spadków. Nasi jednak technicznie na podstawowym są pod ostrzałem, widać niechęć do ryzyka. Sytuacja geopolityczna jest skomplikowana. Obecne kurs EEE wydaje się promocyjny. No ciekawe. AT gratki zakupów.
A co to zmieni, jestem tu tzw. all in, całym wolnym kapitałem, dokupię jeszcze jak wpadnie grosz. O stracie zapomniałem, jak pisałem mam czas poczekam na moje poziomy, które są daleko od obecnych.
Ja znów wywaliłem swój kapitał. Ta spółka jest jak w starej sztuce "Zapomniany Diabeł" nie wiem co ją w końcu ruszy kupujesz z prawej i od razu leci kontra nie wiem czy od inwestora czy bota, ale kurs spada po czym szybko wraca do +/- zera i kiszonka. Macie wolny kapitał próbujcie tak ja ja dzisiaj przez cały dzień może ją podniesiemy. Pozdrawiam.
No wiem, eee ma sporo wq…. akcjonariuszy, łatwo zepchną tu kurs paroma akcjami. Wystarczy kupić z prawej 100 i sprzedawać po 3 z lewej. Ale to dziecinada, nawet szkoda tego komentować. Tu jak przyjdzie popyt wymiecie pod 4 w 1 dzień. Ale ok nie piszmy także głupot, bo co będzie to rynek pokaże
Tydzień minął jak na tę spółeczkę to nazbierałem sporo akcji. Poniedziałek rozstrzygnie czy miałem rację u pomaszerujemy na północ, czy może zupełnie odwrotnie. z danych historycznych najbardziej prawdopodobna dalsza kiszonka. Pozdrawiam optymistów licząc, że spotkamy się na wyższych poziomach już 12.08. Spokojnego weekendu.
Nie ma co czarować, jak nie teraz to kiedy? Zawsze zdarzyć na giełdzie może się wszystko, ja np przeżyłem tu wodospad i utratę 80% mojego kapitału, było minęło. Mam teraz podobny kapitał co wtedy, dlaczego? Dobre pytanie, widzę w tym jakość co robi ta firma, nowe trendy, nowe maksy, dobrą trampolinę do odrobienia tamtych strat. I tak łatwo się nie poddaje, teraz te ruchu po +~5 nie robią na mnie wrażenia. Choć zdarza mi się tu wejść jak wczoraj na zamknięcie 6 szt, sporadycznie, ale w pkt wg mnie zwrotnych. A także wolną większą gotówką jak na moje możliwości. Bez pitolenia, zgadzam się z tezą, że brak ruchu po wynikach, zabetonuje kurs na dłużej na tym poziomie, także inwestorzy -> na start
Każdy podejmuje swoje decyzje finansowe, więc każdy wie czemu kupuje. A ci kolego ciężko przeczytać komunikaty ze spółki lub jak już tu jesteś na forum- to przejrzeć wątki i dowiesz się skąd ten skup po 10gr.
Skoro ty taki uświadomiony, to napisz dlaczego pułapka?
Bo pokazali rewelacyjne wyniki, które są systematycznie powiększane.
Słabe takie komentarze, co najmniej sugerujące, że ludzie nie potrafią czytać sprawozdań. Ale wejdź i popatrz choć na treść, bo pomimo że jest dobre, to jest też fajnie zrobione, kolorowe i super fotki. W sam raz, też i coś dla ignorantow i troli.