Jest tanio….
Sam bym kupował gdybym miał kasę na koncie….
Panowie wszyscy dużo brali te swoje pakiety powyżej 4PLN…. Więc jak na tyle lat to zarobek mały. Jedynie w skupie oddali z dużym zyskiem. Tera odkupuje. Zapewne coś się szykuje . Rok temu zjechał do 6,3 później wybił się powyżej 8…. Teraz zjechał na 6,18
Ciekawe na ile podbija kurs. Tu ciężarem jest NN i brak płynności co jest związane z brakiem zainteresowani spekulacji…. Koło zamknięte nie ma spekulowania bo nie ma obrotów , nie ma obrotów bo nie ma spekuli a NN czeka by resztę uplynnic
Moim skromnym zdaniem to właśnie NN jest w tej chwili hamulcowym. Będzie tak do czasu aż wyzbędzie się wszystkich swoich akcji. Dopiero wtedy może pojawić się szansa na spekulację. Do tego czasu zakładam marazm. Symptomem tego są obroty.
1 akcja namalował czarna świece… zaraz jakich technik poda ze trend spadkowy 3 kolejne świece czarne…. I kurs widzi na 4,5…. Wszyscy co mają to oddadzą a Sobik ręce zaciera
Dnia 2024-08-08 o godz. 17:41 ~Hans napisał(a): > 1 akcja namalował czarna świece… zaraz jakich technik poda ze trend spadkowy 3 kolejne świece czarne…. I kurs widzi na 4,5…. Wszyscy co mają to oddadzą a Sobik ręce zaciera
Ktoś się bawi. Wczoraj na zamknięciu tak samo jedną akcją ustalił kurs zamknięcia. Może trzeba KNF tym wszystkim zainteresować?
Mnie zastanawia jedna rzecz… Sobik miał portfel grubo powyżej 111mln PLN 14mln szt na dzień 14.02.2023 134mln PLN 14,2mln szt na 1.02.2022 a obecnie ma 14,8 mln szt a wycena jest na 95mln
Niech mi nikt nie mówi że 40 mln mniej na koncie to takie nic….
A czemu piszesz o 2028 roku? Co ma wtedy być? Koniec świata? Giełda się skończy?
Dnia 2024-08-10 o godz. 14:11 ~Hans napisał(a): > Mnie zastanawia jedna rzecz… Sobik miał portfel grubo powyżej 111mln PLN 14mln szt na dzień 14.02.2023 134mln PLN 14,2mln szt na 1.02.2022 a obecnie ma 14,8 mln szt a wycena jest na 95mln > > Niech mi nikt nie mówi że 40 mln mniej na koncie to takie nic…. > > A czemu piszesz o 2028 roku? Co ma wtedy być? Koniec świata? Giełda się skończy?
Gdyby to byłą prawda co ten człowiek pisze to by wskazywało, że "niewidzialna ręka" steruje kursem.
Wszyscy opuszczają statek…. Tylko że ten statek nie tonie. Ma co roku koło 30mln zysku netto i w kasie zysków zatrzymanych z ponad 200mln. Więc w końcu muszą coś z tym zrobić… akcji w obrocie coraz mnie Lentex sam skupił 12%
Kapitalizacja na poziomie 280mln
To są jakieś jaja
X lat temu kurs był na poziomie 90PLN a akcji było 13mln szt - kapitalizacja 1,1mld