Termin rekrutacji do badań na CC to 6 mcy wpisany oficjalnie do protokołu. Ale tempo maja ogromne, tj. narazie 1 pacjent/tydzień i podtrzymują że liczą na dużo wcześniejsze zakończenie rekrutacji i samych badań. Ponoć GrubyCygan już się zgłosił żeby jeszcze bardziej przyspieszyć rekrutację. I to chociaż mu nic nie jest! xD
Narazie zero złych informacji i kilka miłych zaskoczeń, jak osiągnięty czas chlodzenia. Tymczasem Grubas operuje na arkuszu 110akcjami na piętro żeby wybić Wam z głowy zainteresowanie tą Spółka! xD
Teraz mówi dr Grzegorz Hirnle (mam nadzieję że nie przekrecilem). Wg Jego słów system działa i w imieniu swoim i innych kolegów lekarzy mowi że chcieliby z niego chętnie korzystać. Mówi teraz o zaletach CC
Wg doktora jedna z największych zalet CC jest bardzo duża łatwość użycia oraz czas skutecznej ablacji 3-4krotnie krótszy od innych. W zakresie czasu ablacji chodzi o czas klemu (zatrzymania akcji serca) był jak najkrotszy dzięki czemu czas rehabilitacji jest krotszy a ryzyko powikłań mniejsze
Na prezentacji zdjęcia z operacji i pokazane podejście do serca. Na moje niechirurgiczne oko cięcia chyba mniejszego by się nie dało zrobić. Dr podkresla też że CC ma system grzania żeby móc ją reponowac (a o tym zapominamy)
Mowa o jakimś urządzeniu (nie nadarzam wszystkiego wyłapać) z podejściem udowym, z podobnymi paranetrami. Prof Suwalski mówi że jest to do innej grupy pacjentów
Kolejny pacjent na przyszły tydzień. Mają pacjentów zrekrutowanych ale okres urlopowy przesunął terminy zabiegów. Po badaniach klinicznych odp o komercjalizacji CC
Rozwiązania w urządzeniu dobrze pozabezpieczane patentami. Nie obawiają się konkurencyjnych urządzeń. W kontekście pyt o komercjalizacje CC jeszcze przed zakończeniem kliniki i Raportem z badan, prof wymijajaco ale z mrugnięcie okiem że wszystko jest mozliwe. Dziękuję za uwagę!
Dnia 2024-07-31 o godz. 15:49 ~Góru napisał(a): > Kolejny pacjent na przyszły tydzień. Mają pacjentów zrekrutowanych ale okres urlopowy przesunął terminy zabiegów. Po badaniach klinicznych odp o komercjalizacji CC
Jeden pacjent tygodniowo a na rekrutację zaplanowali 6 miesięcy.
Czas to zaleta i Prof Sugalski wspomniał że dostrzegli możliwość skrócenia jeszcze tego czasu ale obecnie nie będą się nad tym pochylać, więc mają jeszcze w rękawie ulepszenie systemu po udanej komercjalizacji. Super.
Dokupiłem trochę akcji.
Kto nie oglądał niech żałuje. Byłem na wszystkich webinarach, ten z racji na nagrania, absolutnie najlepszy. W zakresie CC nic się złego nie dzieje! Jakby ktoś pytał a nie oglądał - Prezesa nie było i nie wiadomo czy był w biurze, czy w USA czy we Władysławowie! xD