• Na chłodno Autor: johnnysonny [46.204.5.*]
    Spółka jest niesamowicie szczelna informacyjnie, więc jakiekolwiek "konsensusy ekspertów" są tyle warte jak lanie wosku przez klucz przy przewidywaniu przyszłości. Nie wypływały wcześniej żadne przecieki o wynikach, teraz jest identycznie.
    Pompowanie balonika wynikowego - 2Q 2023 było 118 mln, rok zakończył się rekordowym wynikiem i dywidendą, wszystko powyżej 140 będzie sukcesem, wskazującym na najważniejszą rzecz w każdej firmie - powtarzalność wyników. Drugim motorem napędowym jest zwiększająca się baza klientów, a to równa się rozwój i wzrost wyników w przyszłości.
    I ja się tego trzymam, mój plan to minimum 5 lat na spółce, nie nakręcam się durnymi informacjami o zakazach reklamowania (czego XTB nie robi od jakiegoś czasu), ważna jest kasa i dywidenda.'
    Nie pompujmy balonika.
  • Re: Na chłodno Autor: ~GreenPower [31.61.160.*]
    Zawsze była szczelna, ile razy to było tutaj jak ludzie sypali przed wynikami a potem gonili za kursem po wynikach. Tu warto być na long i dokupować na spadkach.
  • Re: Na chłodno Autor: ~Dexter [5.184.92.*]
    No fakt tutaj rura nie cieknie
  • Re: Na chłodno Autor: ~Jarek [31.61.238.*]
    Nie cieknie, dlatego jak wybije szambo górą to zalewa wszystko
  • Re: Na chłodno Autor: ~Ath [46.204.4.*]
    Liczę na 150mln
  • Re: Na chłodno Autor: johnnysonny [46.204.5.*]
    20 baniek więcej niż zapowiadałem. Jest super.
    POWTARZALNOŚĆ !!!
  • Re: Na chłodno Autor: ~szeryf [89.64.12.*]
    Jest dobrze, ale "ulicy" to nie zadowoli. Z rana będzie czerwień ale zamek w poniedziałek powinien być na +3%. Chyba, że komuś grubemu będzie zależało na zbiciu to wtedy wykorzysta słaby sentyment i "spuści" kurs...
  • Re: Na chłodno Autor: ~Xxx [87.206.231.*]
    Spuści jak nic.
  • Re: Na chłodno Autor: ~Polution [195.136.139.*]
    Jak będzie -3 % w poniedziałek to we wtorek pękną zwieracze i poleci z górki na pazurki.Będą ludziska łapać noże, a to niżej i niżej....taki scenariusz pisze nam nowela.Teraz powiedzą że naganiam na spadki.Nie.. nie naganiam to jest banan pomimo dobrych wyników to poleci w dół niestety.. Pozdrawiam
  • Re: Na chłodno Autor: ~Xtb [37.47.212.*]
    Nie masz akcji więc nie twój problem
  • Re: Na chłodno Autor: johnnysonny [46.204.1.*]
    Szczerze, to w nosie mam to czy "ulica" będzie zadowolona.
    Gierki grubego na kursie to stały element tego papieru, też się spodziewam czerwieni.
    Do trolii spadowych - jaki kurs był rok temu?
    Za rok nie będzie nikt pamiętał jaki był kurs w poniedziałek 05.08
[x]
XTB 0,68% 99,67 2026-05-05 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.