Kompletne bzdury że po 10 zl. W przyszłym tygodniu NWZA i będzie uchwała o podniesieniu kapitału poprzez emisje 1 mln akcji po 3 zl. Po to była podbitka do 13 aby upchać emisje po 3zl.:)
Bo do mnie pijesz. A więc 1. Co ma ewentualna emisja do tego że zyski będą? Sprzedadzą urzadzenie to zyski będą, a emisja ma ewentualnie pomoc w dokończenie badań. Bo emisja jak piszesz jest pod coś brana. Dzielą się wartością spółki w zamian za możliwość dokończenia tu: badań, aby sprzedac urządzenia i w zamian odwdzięczyć się zyskiem. Tak to działa. 2. Nie pisałem nigdy o zyskach w tym roku - najprawdopodobniej przyszły rok, wielokrotnie to powtarzam, tj. po zakończeniu obserwacji na CC (nie wiem jak z PP, ale to mniejsze kwoty) 3. Nie wiem co to wymyslasz o kwocie emisji. Zostawię bez komentarza. 4. Zafiksowaliscie się na punkcie tej emisji i od miesięcy straszycie tym ludzi. Dużo jest więc w cenie, emisja chyba też. Może się okazać że nawet jeśli zrobią emisję to kurs, jak wskazuje tez Cygan, wystrzelił w górę, na zasadzie sprzedaży faktów.
Prawda jest taka że stoicie bez akcji, przebieracie nogami i nie możecie się doczekać slawetnej emisji i wypisujecie po bankierkach w kółko o emisjach. Zresztą - zostaje Wam tu wypisywać i liczyć na tanie akcje od czytających bankierkach, bo w emisji akcje do Was i tak nie trafią. Jesteście po prostu za mali!
Tyle. Więcej cierpliwości i spokojnego weekendu wszystkim!