I żeby tak ci co ubijali tego co sprzedali niżej nie odebrali. Liczę na wytrwałość ulicy. Każdy juz tu wisi. Wycena bankruta, a przecież z bankrutem nie podpisuje sie umów. Jak amcoe czy roboze. Myslenie nie boli. Strata wirtualna tylko ciśnienie podnosi. Z resztą jak i wirtualny zysk.
Dobrałem jak spadło i wisimy razem czy odbije czy spadnie bez znaczenia. Najwyżej znowu dobiorę. A był bym zapomniał dodzwoniłam się do Zortraxa jednak ktoś tam pracuje i odbiera telefony
Jak cena spadnie jeszcze to tylko sie ucieszą ci co kupią. Z 10 groszy na 20 to pewnie szybko poleci a to juz daje 100%. Dziwię się ze nie szkoda im akcji na te całą szopkę z ubijaniem ceny.
nadal można zbić cenę do 0,05 zł i sciagnąć ją z giełdy po cenie 0,10zł, wszyscy wtedy będą w plecy tylko CI wiekszościowi co przewalają z wora do wora uśmiechnięci i do przodu
Ja myślę że w sierpniu wystrzeli żeby przetestować w sparcie z 10gr a na koniec roku po wynikach rocznych pewnie test górnego oporu przebije i będzie cyrk i i przedstawienie szopki.