• Optigis Autor: ~MSP [37.248.211.*]
    Rośnie pomału wolumen na kupnie na Optigisie. Na Magnie również pojawiły się lekko podejrzane ruchy. Czyżby zbliżał się ku końcowi temat ugody z Allianz?
  • Re: Optigis Autor: ~wujek [178.252.0.*]
    nie bądź śmieszny ,sam robię tutaj ruch praktycznie gram sam ze sobą jak mi się nudzi.
    nikt tego nie dotyka uwierz mi.
  • Re: Optigis Autor: ~MSP [37.248.211.*]
    Nie mam powodów aby Ci nie wierzyć. Niemniej jakieś info co do ugody powinno już się pokazać.
    już raz podawałem gdzieś ile takie sprawy się ciągną to ktoś szybko sprostował że się nie znam.
    dla mnie osobiście min. 2 lata do ugody patrząc na inny wyrok w podobnej sprawie.
    a i tak bym się nie napalał bo mogą się zgodzić na wszystko bo 1 sprawę przegrali. Jak rynek to odbierze to zobaczysz na kursie.
    Teraz dobre wieści :

raport w sierpniu optigisa to da impuls do wzrostów bo przecież w końcu zaczął zarabiać a jak pokażą 10 baniek zysku to kto wie.
    06 inwestuje to rynek zweryfikuje w co i ile jest z tego zysku.
    Jest polityk w zarządzie to może wypalić jakiś nowy pomysł w co 50 baniek wsadzić.
    Być czujnym bo 2 spółki powiązano kapitałowo mogą dać solidny zwrot.

• Re: Optigis Autor: ~Majkel [5.184.196.*]
    O jakich Zyskach piszesz? Ten z poprzedniego kwartału to był jednorazowy z okazyjnego nabycia z tego co widzę..
    zyski Telematics Technologies bo emapa g... zarabia ,szkoda ze link4 opusciło telematic bo tam widze był solidny zysk.
    tu potrzeba infa w stylu przekład opcji dla spólek żeby ruszyło coś konkretnie. albo upadłość to da setki % zwrotu.

• Re: Optigis Autor: ~Majkel [5.184.196.*]
    Może jakiś efekt synergii wystąpi i wyniki będą ogólnie trochę lepsze. "Okazyjne" nabycie nie wzięło się z niczego... Patrzę wstecz na wyniki TT to tam nie było ani dynamiki przychodów, ani nie było zysków.
  • Re: Optigis Autor: ~Alejaja [80.28.246.*]
    Gdyby nie emapa cwo ku to by tutaj już nic nie było
[x]
06MAGNA -0,38% 2,65 2025-09-23 16:47:34
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.