• BBICAPNFI Autor: ~paaulinka [83.238.231.*]
    Alez fatalnie zachowuje sie ten papier.Wygląda tak,jakby chossa na rynku wcale nie dotyczyła tej spółki.Byle smieci odbiły się po 100% od dołków,a to szoruje po dnie.Sama już nie wiem co o tym myśleć.Gdyby nie fundusze które tam niedawno wchodziły,dawno bym to wywaliła,i zapomniała.A tak jestem w rozterce
    Pozdrawiam
  • Re: BBICAPNFI Autor: ~xx [79.188.187.*]
    Ale widać że papier jest ręcznie sterowany - choć dziś spółka "śmieć" może okazać się oazą szczęśliwości, a "normalna" wymieść brudy spod dywanu i zwała murowana. Jaka jest prawda niech każdy sobie odpowie. Ja jestem optymistą i zamierzam na tej spółce zarobić. Pozdrawiam akcjonariuszy.
  • Re: BBICAPNFI Autor: ~zzz [85.222.86.*]
    to niestety mega szajs..jeden z najgorszych na gpw, nikt sie nie przejmuje akcjonariuszami i rozsadnym zarzadzaniem - widac chocby po tym co zrobili z ibs...BEZnadzieja
  • Re: BBICAPNFI Autor: ~paaulinka [83.238.237.*]
    Bardzo mozliwe ,że to mega-szajs,patrząc na wykres,to jest jedna ze słabszych spółek na parkiecie,komunikacja z akcjonariatem delikatnie mówiąc szwankuje,ale moimo wszystko uwazam ,że spółka jest bardzo niedowartościowana,i porównując wskażnik np c/wk do MCI powinna kosztować minimum 3 zł..Jeśli w najbliższym czasie (2 -3 miesiące) tak nie będzie,to stracę wiarę we własne rozumienie giełdy.
    Pozdrawiam
  • Re: BBICAPNFI Autor: ~sa [83.20.199.*]
    też uważam ze spółka powinna kosztować dużo wiecej ale od dłuższego czasu kurs BBI nie chce drgnąc do góry, wiec trudno wywnioskować co jest tego powodem, jedno jest pewne promocja nie trwa wiecznie wiec bądzmy dobrej myśli..:)
[x]
IMPERIO -4,70% 1,42 2025-10-09 10:53:25
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.