Pojezedziłem chwile na kierownicy, wrazenia bardzo pozytywne, model jazdy bez zastrzeżeń, ale trzeba brac poprawke ze driftu trzeba sie nauczyc. Mapa rewelka, lepsza niz w dirt rally 2 z wolnego treningu jak ktos kojarzy. Krótko, o grę jestem super spokojny, oby tylko zasięgi rosły.
też przejechałem przed chwilą pare minut na klawiaturze, bo teraz nie mam czasu na kierę. Dzieją się jakieś dziwne rzeczy z przednią osią, auto samo skręca w odpowiedni sposób. Powiedziałbym, że wrażenia mi najbliższe do need for speed, nie wiem jaki jest plan na finalny produkt, ale poza dźwiękami (które mnie zabijają) to póki co widzę spory potencjał a na co dzień gram głównie w Gran Turismo 7, czasem assetto.
Jest przeskok. Pięknie to wygląda, teraz pozostaje tylko trzymać kciuki żeby dopracowali grę i oby tym razem nie wyszła nawet fajna gra, tylko coś zayeebistego.
Ciekawy tekst z FB
ECC GAMES
Rafał Cieżak Thank you for sharing your thoughts and concerns. We understand where you're coming from.
Only those who do nothing make no mistakes. That's why we will be releasing our new project independently to ensure the highest possible support for the community. That's why we're actively engaging with players on Discord and maintaining a much higher level of activity.
Patrząc na to jak PlayWay wyprzedaje swoje spółki, to obstawiam, że tu dostali ostanią szansę.