• Pułapka Autor: ~Xx [5.172.255.*]
    Dziś Marcin Podlacki powiedział, że akcje XTB mogą być pułapką
  • Re: Pułapka Autor: dimmu3 [109.243.128.*]
    To jakiś Twój chłopak?
  • Re: Pułapka Autor: ~Xx [195.116.123.*]
    Że co ? Youtuber
  • Re: Pułapka Autor: ~aa [176.221.123.*]
    Kasia Kowalska się nie zgadza
  • Re: Pułapka Autor: ~Dexter [37.47.67.*]
    Iga świątek odbija piłeczkę też jest na tak
  • Re: Pułapka Autor: ~Nb [31.60.66.*]
    Daj linka
  • Re: Pułapka Autor: ~Piccoloolo [5.173.190.*]
    To antywskaźnik, więc będzie dobrze
  • Re: Pułapka Autor: ~Woo [37.47.202.*]
    Jaa aż trudno uwierzyć że są tacy ludzie co w ten sposób inwestuja bo jakiś rys spodlaski coś powiedział to ja tak zrobie jakiś większych sukcesów nie wróżę z takim podejściem
  • Re: Pułapka Autor: ~Cypis [94.254.166.*]
    Rozwieje wam tajemnice, ten gość od długiego czasu z comparica reklamuje i nagania na Saxo bank na swoich swoich filmikach czyli na konkurencję XTB.
    Zresztą sprawdzić proszę jego analizy na inne spółki. Gdyby nie pracował na etacie wg. mnie z inwestowania by nie przeżył. Tylko tyle że dużo gada bo robi lajwy ze swoimi analizami czasem po kilka razy na dzień.
    Słabe to....
  • Re: Pułapka Autor: ~Dexter [37.47.67.*]
    Wywaliłem go z subskrypcji i zablokowałem bo już w lodówce się pojawiał
    Rozwieje wam tajemnice, ten gość z Comparic od długiego czasu promuje i reklamuje i nagania na Saxo bank na swoich swoich filmikach czyli na konkurencję XTB.
    Zresztą sprawdzić proszę jego analizy na inne spółki. Gdyby nie pracował na etacie wg. mnie z inwestowania by nie przeżył. Tylko tyle że dużo gada bo robi lajwy ze swoimi analizami czasem po kilka razy na dzień.
    Słabe to....
    Rozwieje wam tajemnice, ten gość od długiego czasu z comparica reklamuje i nagania na Saxo bank na swoich swoich filmikach czyli na konkurencję naszego polskiego brokera.
    Sła.be to....
    Rozwieje wam tajemnice, ten gość od długiego czasu z com. parica reklamuje i nagania na Saxo bank na swoich swoich filmikach czyli na konkurencję polskiego brokera.
    Sła.be to....
  • Re: Pułapka Autor: ~Kaczan [31.135.199.*]
    Zero zdziwienia

Gość zarabia na tym że od długiego czasu wpycha ludziom na swoim kanale brokera Saxo bank czyli konkurencję XTB

To co ma mówić na temat innych brokerów ?

Dla mnie ,zero zdziwienia
    Poza tym czy ktoś zarobił na jego analizach ?
    Ja takiego nie spotkałem
  • Re: Pułapka Autor: ~locker [195.22.118.*]
    Kiedyś go subskrybowałem - ale nawet we własnych zeznaniach według mnie się mieszał. Ja bym go omijał.
  • Re: Pułapka Autor: ~Haha [5.172.255.*]
    Miał rację Pan Podlacki :)
  • Re: Pułapka Autor: ~Xx [5.172.255.*]
    A mówiłem
[x]
XTB 1,63% 107,26 2026-05-20 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.