Jaa aż trudno uwierzyć że są tacy ludzie co w ten sposób inwestuja bo jakiś rys spodlaski coś powiedział to ja tak zrobie jakiś większych sukcesów nie wróżę z takim podejściem
Rozwieje wam tajemnice, ten gość od długiego czasu z comparica reklamuje i nagania na Saxo bank na swoich swoich filmikach czyli na konkurencję XTB.
Zresztą sprawdzić proszę jego analizy na inne spółki. Gdyby nie pracował na etacie wg. mnie z inwestowania by nie przeżył. Tylko tyle że dużo gada bo robi lajwy ze swoimi analizami czasem po kilka razy na dzień.
Słabe to....
Rozwieje wam tajemnice, ten gość z Comparic od długiego czasu promuje i reklamuje i nagania na Saxo bank na swoich swoich filmikach czyli na konkurencję XTB.
Zresztą sprawdzić proszę jego analizy na inne spółki. Gdyby nie pracował na etacie wg. mnie z inwestowania by nie przeżył. Tylko tyle że dużo gada bo robi lajwy ze swoimi analizami czasem po kilka razy na dzień.
Słabe to....
Rozwieje wam tajemnice, ten gość od długiego czasu z comparica reklamuje i nagania na Saxo bank na swoich swoich filmikach czyli na konkurencję naszego polskiego brokera.
Sła.be to....
Rozwieje wam tajemnice, ten gość od długiego czasu z com. parica reklamuje i nagania na Saxo bank na swoich swoich filmikach czyli na konkurencję polskiego brokera.
Sła.be to....