Zadaliście sobie pytanie co będzie z kursem jak padnie propozycja zakupu albo jak okaże się że Goldman Sachs ma 5% . czy 50 zł wystarczy ale już będzie bez akcji zarabiają te raz na kółku 200-700 zł . jak was odetną zostanie tylko żal
Trzymaj, kolega nie chciał sprzedać po 50zł w 2021 bo już niedługo miało być 100zł i wiemy co się stało potem. Rozumiem że chcesz sprzedać przed innymi, każdy walczy o swoje...Powodzenia wszystkim którzy uwierzyli w 1300
Będzie szybciej niż nam się wydaje tu jest kilka projektów. Pierwszy Ncbr rozdzieli dotacje 350 mln do 12 . Tank Capital pracuje nad partneringem no i CLP 36 . Wiele innych tematów które mogą spowodować wystrzał kursu i kolejne rekomendacje lub zwiększenie posiadania
Wyobraź sobie co się stanie jak nastąpi zmęczenie materiału, kurs spadnie na 22 a ty a ktoś ma cenę zakupu po 22 i nie sprzedał po 30. Ciekawe jak się ktoś będzie czuł jeśli będzie się słuchał naganiaczy na mega wzrosty. Nawet jeśli coś to się zacznie dziać W co wątpię to zawsze mam masz odcięty zysk i możesz na nowo wsiąść do ruszającego pociągu. Rozumiem że chcę sprzedać przed innymi po dobrej cenie. Masz do tego prawo
Owszem sprzedam może po 50 jak będzie, nie po to jestem na tej spółce 3 lata choć kupowałem po 15 z groszem ale nie sprzedałem na podbitkach po 17czy 18 i nie sprzedam teraz jak naprawdę zaczęło się coś dziać merytorycznego naganianie to masz pure czy nano gdzie nie ma nic a cena 400 % a tu wzrosty są uzasadnione . Myślisz że Quercus dobrał 143 tyz albo Norges bank 60 bo ja naganiam