• droga na północ Autor: ~skarbnik. [88.220.125.*]
    ciśnienie wzrasta
  • Re: droga na północ Autor: ~przezorny [83.26.215.*]
    ja juz sie ustawilem po 0,14 bo taniej sie nie zalape :/
  • Re: droga na północ Autor: ~skarbnik. [88.220.125.*]
    teraz to tylko byki rządzą
  • Re: droga na północ Autor: ~Pachinko11 [89.77.163.*]
    Ale nie na śmieciach.Byki takiej padliny nie kupują
    dzisiaj pęknie 0,16 PLN
  • Re: droga na północ Autor: ~miron [93.105.209.*]
    jak myślicie, jak będzie wyglądała przyszłość? chodzi mi o to, czy bardziej prawdopodobne jest to, że dojdziemy do 17 groszy i wszyscy będą w panice sprzedawać, pamiętając poprzednie maksimum, czy tym razem przebijamy 18 i docieramy do np. 25 groszy lub więcej (wtedy ten spadek do 14 groszy byłby taką zwyczajną korektą na drodze na północ)
    moim zdaniem tak wlasnie jest, spojz na obroty podczas tej korekty, jesli zarobiles 80% w ciagu kilku dni to realizacja zysku byla kuszaca stad ten zjazd, zaloze sie tez ze wielu czeka na info potwierdzajace te gwaltowne wzrosty jednoczesnie wiedzac ze gdy ono nadejdzie moze byc juz za pozno na okazyjne zakupy
    Korzystne zakupy CZEGO ? Bezwartościowej padliny? W październiku zobaczycie Biegun Południowy.
    hm, twoje argumenty nie mają wartości merytorycznej. Wielu jest takich, co nie wsiadają w odpowiednim momencie, a potem narzekają, że spółka to padlina. To prawie tak jak z kolesiami, którzy dostają kosza od pięknej dziewczyny, a potem rozpowiadają, że ona to musi być szmatą i dup0dajką:)
    to leszcz ktorego boli jak ktos zarabia albo traci, albo hiena skoro tak sie interesuje "padliną"
    Tak,pogadajcie sobie,dawcy kapitalu.Kupiliście te śmieci po 90 gr i teraz modlicie się się żeby to sprzedać z jak najmniejszą stratą.Ale wlaściwie po co na was pyszczę? Takie jednokomórkowce gieldowe jak wy fundują mi wakacje w Maroku.
    bales sie kupic po 10gr, pozniej bales sie po 12gr, nie wierzyles ze mozna cos jeszcze zarobic i patrzyles jak rosnie te 80%, teraz lekko sie skorekcilo i dalej nie wiesz co zrobic, zal dupe sciska a z drugiej strony strach powoduje ze popuszczasz w nogawke, zal mi ciebie, wejdziesz kiedy inni beda sprzedawac, jak zawsze:)
    Kupilem TVN po 9,6 i na razie zadowalam się nedznymi 30 % zysku , parę razy udaly mi sie DT i nie narzekam.Tutaj zaglądam dla rozrywki, żeby poczytać wypociny takich niedołęg jak ty, jak to spółka w której jak idiota utopileś kupe kasy już jutro zacznie rosnąć a do października chociaż jest 300 mln długu,w maju strata ,P/E 1000000000 , C/WK 3000000000 , będzie kosztować 2 zł.Czekaj tatka latka ,w październiku sprzedasz padlinę po 0,03 i pójdziesz na zasłużone piwo.Tak się skończy przygoda twojej inteligencji z giełdą.
  • Re: droga na północ Autor: ~anty pachinko [82.160.131.*]
    Taki Jestes kozak Pachinko to troszkę byś zatrzepotał tym małym orzeszkiem w swojej mózgownicy bo wypisujesz takie bzdury że szkoda gadać poczytaj troszkę bo merytorycznie wypowiadasz się jak typowy leszcz giełdowy, siedzisz tu po co?? Jedź do Maroka i daj ludziom spokój!
    pachinko, chyba nie rozumiesz natury inwestowania. Przecież wiadomo, że liczymy się z ryzykiem, że nasze krośnieńskie papiery będą warte 3 grosze (nie jesteśmy idiotami). Jednak na miarę swoich możliwości analitycznych doszliśmy do wniosku, że stawiamy na wzrosty. A forum jest po to, żeby wymieniać się opiniami na temat przyszłości, a nie opowiadać o tym, co się zarobiło kiedyś i o wakacjach w Maroku. Jak masz kompleksy, że nikt nie chce cię słuchać, to załóż sobie bloga i pisz o tych wakacjach, bo nas tutaj bardziej interesują rzeczowe argumenty na temat krosna.
    a wracając do merytorycznej dyskusji, to chyba będziemy mieli trend boczny na poziomie 13-15 groszy. Taniej nikt nie sprzeda, a drożej na razie brakuje kupców...
    zapowiada się skok o 1 grosz - 0,16 PLN
  • Re: droga na północ Autor: ~Pozytyw [78.8.15.*]
    Obrót żałosny. Będzie szło w górę i to mocno.
    Wiesz co oznacza maly obrót na wzroście,analfabeto giełdowy?
  • Re: droga na północ Autor: ~mas 34 [78.8.15.*]
    Pachinko11 zmień forum!! Wypisujesz tutaj swoje bluzgi i wypociny żałosne, pewno utopiłeś na Krośnie i w ten sposób chcesz jakoś odreagować. Zgłoś się do psychoanalityka to może coś ci poradzi.
    Ile razy mam wam pisać że nigdy nie miałem i nie będę miał ani jednej akcji Trupa. Bywam tutaj tylko hobbystycznie, jesteście ciekawym materiałem socjologicznym - utopieni ze średnią 90 gr - nie chcieliście sprzedać po 50 gr , nie chcieiście po 30 gr a teraz kiedy wiadomo że KHS to druga Toora wciąż czekacie na cudowną zwyżkę i napływ inwestorów.Orkiestra na Titanicu też grała do końca....
  • Re: droga na północ Autor: ~anty pachinko [89.79.96.*]
    Oj koleżko , marny graczu , utopiłeś kasiorke w tym niby trupie i się wściekasz na innych, , a jesli nie masz krosna to na pewno idź do psychiatry !!! Bo rozumiem że tu każdy co ryzykuje coś kupuje sprzedaje to sobie pisze i się nakręca a Tobie doradzam wizyte u dobrego specjalisty.
  • Re: droga na północ Autor: ~Master [90.129.110.*]
    Ja się dałem zrobić bo kupiłem po 0,34 zł jak wzrosło w jeden dzień o 30 % i poleciało na 0,10. Mimo tego nie sprzedałem i licze że spółka wyjdzie z kryzysu i odrobi moją strate z nawiązką ;) Także w góre jak najwyżej !!
[x]
KROSNOOLD 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.