ja osobiście czekam do przyszłego tygodnia i znowu wejdę w papier... dzisiaj przed weekendem nie widzę sensu:)) tak czy innaczej spółka i to co się na niej dzieje rozczarowało mnie dość mocno;/ wstyd, po prostu wstyd!
Nazwij rzecz po imieniu - to oszustwo i złodziejstwo w majestaci prawa , widać że tu można wszystko.To złodziejska grupa ze stajni investconsaltingu.Tam też prezes okradł ludzi a dziś żyje z ich pieniędzy,ale to ma krótkie nogi.Teraz nikt do investa nawet się nie zbliża więc potrzebny był animator.Ja nigdy tego smiecia nie tknę.Pododnie może być z Primą jesli chce się dymać akćjonariuszy tylko po to aby trochę więcej zarobić ich kosztem.Zarządzie jesteś na szerokiej drodze aby stać się takim śmieciem jak invest ale zastanów się czy warto bo ludzie długo pamiętają oszustów!
ja już nie tylko akcje PMA będę omijał szerokim łukiem ale również w sklepie u tych dziadów ani złotówki nie zostawię, tak się nie robi z akcjonariuszami Panie Prezesie, marketingowy strzał w kolano rześ Pan sobie zrobił, kończysz się już pan a i prokurator też się niedługo pokłoni
i szanownego złodzieja blokującego kurs informuję ze po 3,32 to już nic nie zbierze, wolę potrzymać pół roku niż dać zarobić bambusowi, także możesz sobie wystawiać swoje śmieszne blokady ale w next week ci je zabiore jak będzie wolna kasa więc się trochę przejedziesz na tym skupie
prawda jest taka, ze coraz bardziej to wszystkich bulwersuje i mnie tez...;/ ale nie ma juz kto sprzedawac tych akcji... ciagle sa smieszne pakiety. Wg mnie kwestia jednego inwestora(a juz niedlugo przerzuca sie z tych, na ktorych w moment zarabiali po 10-20%) i znowu wszystko wroci do normy;) oby;)
Mam pytanie, zamierzam w tej chwili pisać skarge, prosze i informacje czy powinna ona być skierowana do Komisji Nadzoru Finansowego ? Ma ktoś jakies namiary ? Polecam żeby każdy z nas napisał !!!|
manipulacja kursem i sprzedawanie samemu sobie w celu zaniżenia kursu jest ewidentna i sprawa rzeczywiście kwalifikuje się do KNF, no cóż Panie Prezesie, lepiej byś pan szczoteczkę do zębów nosił przy sobie, w każdej chwili może być potrzebna