• Info Autor: ~Gumowe [185.67.70.*]
    https://www.biznesradar.pl/a/128304,medicalgorithmics-przygotowuje-sie-do-komercjalizacji-technologii-vcast
  • Re: Info Autor: ~ixi [46.204.9.*]
    Czyli jesteśmy na ostatniej prostej. Kwestia.. .
  • Re: Info Autor: ~DD [79.184.243.*]
    …kilku lat
    ale teraz na poważnie… żadne to info, więc zgłosiłem temat. To jest kolejny możliwe że opłacony artykuł o marzeniach.
  • Re: Info Autor: ~mdg [31.61.186.*]
    DD

ale ty tak na poważnie myslisz że ktos sie wysypie przed VCAST-em bo ty sobie coś tam naskrobiesz na bankierku? :):):)

Zgłoś się raczej do lekarza póki nie jest za późno
    Chciałbym zauważyć, że w 2021 roku tez było przed certyfikacją VCAST hahahah
    Spokojnie ja chce sprzedać po 3x,xx mam tylko z was ubaw...
  • Re: Info Autor: ~Nowicjusz [46.204.8.*]
    Wysypać to się może żelazny akcjonariat nie wysypie. Ale spójrzmy prawdzie w oczy - kurs jest na dnia dalej. W skali roku jesteśmy 11% w plecy, a będzie coraz gorzej z dnia na dzień- mowie o tej stopie zwrotu, na tle rynku ponad 27% w plecy, na tle wig80 ponad 23% w plecy... moim zdaniem padaka po całości... artykuły nic tu nie zmienia...
  • Re: Info Autor: ~JS [195.93.223.*]
    dla mnie problemem jest brak nowych umów w pdst działalności (EKG)...
  • Re: Info Autor: ~Wedel [77.65.209.*]
    O braku nowych umów na ekg od dawna piszę ...., a zarząd zachowuje się jak struś, więc jak tu budować wiarygodność ...
  • Re: Info Autor: ~Nowicjusz [46.204.8.*]
    Ciekawi mnie jakie będą te wyniki za pierwsze półrocze... jest tu sporo opinii, że będą dobre (w sensie - nie będzie straty) - zastanawiam się tylko skąd taki optymizm...?
  • Re: Info Autor: ~newone [31.61.254.*]
    Co z tą śnieżną kulą ja się pytam o której mówili? Bałwana już ulepili czy za bałwana ma robić akcjonariat?! Ile to już miesięcy bez nowej umowy, pół roku??? Przecież to jakiś nieśmieszny żart bez słowa komentarza ze strony spółki!!!
  • Re: Info Autor: ~Wedel [77.65.209.*]
    Jak widać nikt nic nie wie dlaczego maszyna się zacięła, szkoda. :[[[
[x]
MEDICALG -1,26% 27,40 2026-04-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.