Link do poprzednich notowań: https://www.bankier.pl/forum/temat_notowania,64077559.html Czy ktoś pilnuje kursu? godzina 9:15:36 Kupno 123 akcji po 5.60 zł i 2 akcji po 5.70 zł. Na sprzedaży zostało jeszcze 301 akcji po 5.70 zł ale dzięki zakupowi tych 2 akcji kurs zmienił się z 5.6 zł na 5.70 zł. Nie wiem, czy dobrze widzę i myślę. O co tutaj chodzi?
Wielu znowu będzie ubranych i zostanie inwestorami długoterminowymi. tutaj niewielkim kapitałem można z kursem zrobić wszystko. Spółka zakończyła ubiegły rok ze stratą ale nikomu nie chce czytać raportów spółki a nie bajek naganiaczy.
2 akcjami ktoś podnosi kurs z 6.10 zł na 6.36 zł? Nie stać naganiaczy na więcej tylko kupują akcje za niecałe 15 zł? Spółka na stratach, małe zainteresowanie ale kurs do góry nie wiadomo pod co. W spółce nic się nie zmieniło ale tutaj tak:
Chętnych do wywalania coraz więcej. Było ok.5.5 akcji na sprzedaży a teraz doszło 3900 akcji. Razem sprzedających to 3 osoby. Brawo. Jak pisał wcześniej alkoholik "cynamon w gaciach". Kółkowicze. Kupowaliście po 6.60 zł to teraz możecie kupić kilka tysięcy akcji taniej.
10k akcji do wywalenia. Dobry prognostyk na następne dni. na fixingu kupiono 230 akcji po 6.30 zł ale na więcej nie było dzisiaj chętnych. Zostały jeszcze 4862 akcje w tej cenie.
On teraz akumuluje MSM powyżej 6,xx a tam dzisiaj łomot. Spóźnił się o ponad 100%, no ale tutaj będzie dalej siał zamęt. Taka jego karma. Niech nie kupuje RDG
W ciągu 14 minut wielonikowiec napisać 3 posty. Nerwy puszczają, to widać. Nie musisz pisać o spółkach w które inwestujesz jakieś sms. Na dogrywce zostało kilka tysięcy akcji - dlaczego ich nie kupiłeś tylko zachęcasz innych? A może zacząłeś robić kółeczka i rozdawać ubranka? Ubranka były już rozdane za ponad 10 zł i 7.80 zł. Zawsze po rozdaniu ubranek kurs się osuwał w dół, bo lepiej wyjść ze stratą niż latami czekać na odrobienie kursu + inflacja. Poza tym jest to wątek dotyczący notowań co bardzo niektórym nie pasuje. Jak oceniasz WZA spółki w czerwcu, zwłaszcza nie pierwsza stratę? Pisałeś, że będą ogromne zyski a tu klops. Zyski mieli ci, którzy sprzedawali kiedy pisałeś, że sprzedający to golasy na peronie. Jak wygląda to w praktyce? Jak zawsze z linkiem: https://www.biznesradar.pl/wskazniki-rentownosci/READ-GENE ROE: spadek o 3733.11% r/r ROA: spadek o 2831.37% r/r Marża zysku operacyjnego: spadek o 875.79% r/r Marża zysku netto: spadek o 2030.85% r/r Marża zysku ze sprzedaży: spadek o 1219.40% r/r Marża zysku brutto: spadek o 1639.60% r/r Rentowność operacyjna aktywów: spadek o 1209.80% r/r
Wskaźniki poniżej wszystkie na minusie: ROE - 54.86 % ROA - 13.93 % Marża zysku operacyjnego - 14.74 % Marża zysku netto - 18.15 % Marża zysku ze sprzedaży - 15.00 % W tabeli można wszystko sprawdzić + oczywiście oficjalny raport spółki. Spółka poniosła stratę w 2023 roku stratę w wysokości 1.593.744,88 (jeden milion pięćset dziewięćdziesiąt trzy tysiące siedemset czterdzieści cztery złote osiemdziesiąt osiem groszy). Pisałeś, że same patenty warte są 500 mln zł.
Kurs 6.08 zł, spadek o 3.49%, kurs maks. 6.34 zł, kurs minimalny 5.70 zł, obrót 16.8 k zł. W dogrywce nikt nie nic nie kupił.
Ostatnie 3 transakcje wglądały następująco: godzina 14:16:42 wolumen transakcji 211 akcji po 5.70 zł godzina 14:19:46 wolumen transakcji 5 akcji po 6.04 zł godzina 15:01:58 wolumen transakcji 1 akcja po 6.08 zł
A jak tam na MSM notowania i obroty ? Dlaczego rozpaczliwie je ratujesz 3 akcjami w prawo? Dlaczego walor spadł tak nisko? Ile stracili ci co brali powyżej 10? Ile stracili nagonieni przez ciebie na XTB powyżej 72 ? Kiedy będzie 200? Niedawno gratulowałeś sukcesów na Pure? Czy dzisiaj minus 20% na gigantycznych obrotach na spółce bankrucie której akcje prezes sprzedał po 9 to też sukces dla tych co brali powyżej 30? A co maja powiedzieć ci co brali Pure po 100? Kiedy odzyskają kasę z inflacja ? To pytania w twoim stylu adresowane do Twoich odbiorców. Oczywiście RDG nie kupuj a prof Lubińskiego i jego osiągnięć nie obrażaj, tym bardziej tego jak zarządza firma.
To jest wątek dotyczący notowań spółki ReadGene. Więc nie zaśmiecaj go swoimi wymyślonymi bajkami tylko kupuj. Zastaw dom, mieszkanie, rower, hulajnogę, weź kredyt i kupuj. Była okazja kupować za ponad 10 zł ponad 10 lat temu, po 7.80 zł w grudniu 2023 r. a teraz zachęcałeś do kupowania po 6.60 zł a sam nie chcesz kupić. Czeka na ciebie i alkoholika w cynamonowych gaciach 3059 akcji po 6.20zł. Tylko 1 akcja sprzedana w tej cenie? Nie ma innych chętnych to kupuj. Kursu nie podbijesz kupując w tej cenie a sam będziesz spełniony wielonikowcu. Przecież pisałeś, że trzeba być inwestorem długoterminowym. To kupuj. Godzina 14.25 - obrót ok. 6 351 zł. Zaraz kris albo pracoholik napiszą, że fundusz skupują z ukryciaka. Które fundusze? Jeżeli te, które skupowały w grudniu 2023 r. to was rozumiem. Tylko nie mogę ich znaleźć w akcjonariacie spółki. Ale wy podacie na pewno link. Buhahaa. Na pewno podacie a najlepiej z zuckermanen.
Widzę że niewygodne pytania okazały się zbyt trudne dla dyżurnego trolla Psychiatry. Czekam na odpowiedzi, rozumiem że psychika już nie wytrzymuje i wcale mnie to nie dziwi. MSM ma być drugim Synektikiem, XTB po 200, a RDG miało być poniżej 2zl w grudniu 2022 a tutaj taki psikus. Ale nie kupuj RDG, absolutnie tego nie rób leć na Pure najlepiej z tymi co wiszą po 32.
A kurs ledci do dołu. Nie wyszło ci z XTB, MSM, Olympem, Pure i teraz swoje niepowodzenia przerzucasz na innych. Ale kurs RDG leci, sprzedają coraz niżej. Kupuj anie pisz o mnie i innych spółkach tylko o ReadGene. To jest wątek dotyczący notowań spółki- nie umiesz czytać?-5.49 %. Najlepsza oferta kupna 5.46 zł, ale do 6.20 zł masz ponad 3.5 k akcji. Kupuj a nie naganiaj. Oferta sprzedaży 5.90 zł. a niedawno było 6.60 zł. Jest taniej to kupujcie długoterminowo.
a moze wez sie za jakas prace. Szkole skoncz. A jak ci nie wstyd, ze ktos cie utrzymuje, to komus auto umyj, po czyims psie posprzataj. Nie jestes tutaj od oceniania
Przecież to kompulsywny chłopczyk z zaburzeniami percepcji i niestety kompleksami. W grudniu 22 tak bezczelnie obrażał CEO RDG że sprawa trafiła w odpowiednie ręce, teraz udaje że na giełdzie codziennie wszystko rośnie lub spada i on jest tym genialnym DT, inna sprawa że poubierał ludzi bezczelnie na XTB i Pure ale za karę wisi na MSM bo uwierzył że to drugi Synektik. Trochę mi go żal ale tylko trochę
a moze wez sie za jakas prace. Szkole skoncz. A jak ci nie wstyd, ze ktos cie utrzymuje, to komus auto umyj, po czyims psie posprzataj. Nie jestes tutaj od oceniania
Wyszło mi doskonale na XTB dzięki temu że naganiałeś, na Pure tym bardziej choć szkoda dzieciaków, na MSM bawiło mnie jak łykałeś napalony moje pakiety, a tutaj spokojnie zbieram z dołu po żniwach na Pure aż takie dzieciaki jak ty wyskoczą ze stratą, nie kupuj RDG ile razy mam ci powtarzać, łykaj MSM i XTB
Tutaj masz odpowiedź i nie udawaj, że jej nie czytałeś.
https://www.bankier.pl/forum/temat_dzis-zredukowalem-i-wszedlem-w-pure,67338781.html Gratuję zakupu Pure 18 lipca w cenie ok. 17zł i sprzedaży w okolicach 28 zł. Piękne obroty w liczone w milionach. Nie ma żadnego problemu z kupnem i sprzedażą. wielonikowiec cos pisał, że zaczyna zbierać akcje 29 lipca a potem nagle wszystko sru do dołu. Trzeba uważać na antywskaźnik. XTB sprzedał po 40 zł i kupił Olymp po wzroście 18% i chyba nadal tam wisi na haku. Nie pisał, że sprzedał.
PS Jeżeli cos piszesz prawdziwego to podawaj to tego linki inaczej będziesz jeszcze mniej wiarygodny. Pakuj do wara akcje a skupiaj się na pisaniu tego co slina na język przyniesie z powodu braku argumentów. Czekam cierpliwie na 30 zł. Oczywiście z linkiem. https://www.bankier.pl/forum/temat_kierunek-30-zl,63881319.html
Dzisiaj ciekawy webinar: https://www.youtube.com/watch?v=XaGzVCT_0O0
Czekam na 200 na XTB i na Pure 1500 buhaha, na razie straty tych co nie zdążyli wyjść po 72 i 30, RDG nie kupuj, ale skoro jesteś tak tu zawzięty znaczy że wiesz jaka jest prawdziwa wartość, tacy sami jak ty trolowali Blirta jak był między 4-6 a potem Qiagen pozamiatał wszystko po 16!!!
Dawaj linki a nie pisz jak .... Pisz o notowaniach. Teraz dopiero zobaczyłem. Godzina 15:36:14. Ktoś wywalił akcje zaczynając od ceny 5.82 zł a kończąc na 5.28zł. A po chwili ktoś dołożył na sprzedaży k 1000 akcji w tej samej cenie. Na razie wystarczyło około 600 zł żeby kurs zmienił się z 5.28 zł na 5.74 zł.
Kiedy 200 na XTB? Jak samopoczucie na MSM? Czekamy na kolejną porcję sensacji z Tworek. RDG absolutnie nie kupuj, ale komentuj, dzień i noc jeśli ten rodzaj terapii powoduje że stajesz się dowartościowany. Ciekawe dlaczego dwa dni temu jednak były obroty powyżej 20 tys akcji, no niewygodne fakty. Pewnie wszystkie spolki tylko rosną i nie podlegają korektom. Może coś o wskaźnikach, zyskach, przychodach Pure na który tak naganiasz i gratulujesz po fakcie. Nie napiszesz ile stracili inwestorzy ktorzy kilka lat temu pod bajki Jelenia wchodzili w okolicy 100? A dlaczego fundusze wtedy wchodziły a wysypały się po 7 -8 w grudniu 23? Niewygodne pytania dla ignoranta. Powtarzam RDG nie kupuj i nie obrażaj inwestorów nie mówiąc o CEO RDG u którego możesz zamiatać plac.
Miałeś pisać o spółce a ty ciągle o mnie i swoich sukcesach inwestycyjnych, wielonikowy zuckerman. Wkurza cię ten wątek ale fakty i prawda same się bronią co jest solą dla twoich oczu. A pracoholik napisał jak zwykle na swoim poziomie 3 posty w ciągu 2 minut. Przechodzi już sam siebie.
Oczywiście z linkiem: https://stooq.pl/q/?s=rdg&c=1d&t=l&a=lg&b=0
A jak notowania wyglądały w dniu dzisiejszym? Kurs 5.74 zł, spadek o 5.59%, kurs maksymalny 6.22zł, kurs minimalny 5.28 zł. Sprzedający a może ubrani muszą akceptować coraz niższą cenę sprzedaży a kupujący nie wykazują wielkiej ochoty na zakupy mimo, że jeszcze 2 dni temu kupowali na wyścigi płacąc za 1 akcję 6.66 zł. A tak zachęcali innych do kupowania. Godzina 15:36:14 sprzedaż 1347 akcji w cenie od 5.82 zł do 5.28 zł Godzina 15:38:04 sprzedaż 1000 akcji w cenie 5.28 zł Godzina 15:38:38 czyli po 34 sekundach kupno 100 akcji kolejno w cenie 5.72 i 5.74 zł.
A miało być 30 zł. Jak zawsze z linkiem: https://www.bankier.pl/forum/temat_kierunek-30-zl,63881319.html
Meldujemy Twoja ulubiona nowa spółka Massmedica na którą się spóźniłeś straciła płynność i musisz ratować jej kurs 3 akcjami w prawo. Postaraj się mocniej a najlepiej zapytaj eksperta z Pytania na śniadanie na którego opinie tam się powołujesz. Jedź z koksem na prawo bo inaczej drugiego Synektika na MSM nie będzie. Kiedy 200 na XTB ? Bo na razie nie mają szans oszukani przez ciebie kłamstwami nabici na 72 + A mogli poczekać i kupić 15 % taniej. A może Pure z takimi "super" wskaźnikami których boisz się przytoczyć ? Ile są stratni Ci co wchodzili po 80 albo nawet po 32 ? Potrafisz liczyć ? Wyłaź i raportuj !!! Ale na tamtych spółkach, a RDG nie kupuj !!!
WIELONIKOWY NAGANIACZ PISZE CIĄGLE O CZĘŚCI SWOICH NIEUDANYCH INWESTYCJI ZAMIAST O SPÓŁCE, KTÓREJ DOTYCZY WĄTEK. MA KILKADZIESIĄT RÓŻNYCH NICKÓW. W JAKIM CELU? PROSZĘ SPRAWDZIĆ CO PISAŁ W 11 I 12.2023 ROKU, KIEDY NAGANIAŁ NA ZAKUP AKCJI I TWIERDZIŁ NA PRZYKŁAD, ŻE AKCJE BĘDĄ KOSZTOWAŁY 30 ZŁ W GRUDNIU. TAK TRUDNO JEST ZROBIĆ Z TYM PORZĄDEK.
zuckerman. Przecież teraz piejesz z zachwytu nad XTB, oczywiście jako 123, który sprzedał akcje XTB i poszedł na Olymp. Przejrzałem wątek MSM i znalazłem tam dużo komplementów od ciebie na temat spółki. Jak widać tam też wisisz a udajesz, że wiszą inni.