Podaż na takich walorach w ogóle nie jest ważna, problemem jest wygasający popyt, wtedy każda naturalna podaż - na waciki np albo by kupić coś innego bo rośnie, zupełnie wystarczy by znowu testować poziom jednocyfrowy... I taki kurs widzę jeszcze przed środą
No i miejmy nadzieję że z tego potencjalnie największego źródła czyli komercjalizacji. Bo prezes niecraz mówił o 2024 roku jako tym w którym mogą podpisać jakąś umowę.
@yodyod .A czy patrzyłeś na wolumen w perspektywie historycznej? Bo jeśli mówisz o popycie to był/jest historyczny . To że przy cofce kursu vol spada to pozytywna rzecz . Jest szansa że trend będzie zmieniony opory pokonane i kreowane będą dalsze zwyżki.
Dla mnie problemem jest ta podaż właśnie, patrząc na historyczne Wolumeny podczas wzrostów i spadków.
Tu mi coś mocno nie gra za na tak wydawałoby się niskich poziomach kursowych w aspekcie historycznym , tak dużo akcji chce się przemielić z rąk do rąk.
Przerzucanie jest mocno. Chodzi o zrzucenie słabych rąk. W tym miejscu zawsze na wykresach jest potężny wolumen. Potem będzie mniejszy na dalszych wzrostach. Przestańcie panikowac albo oddajcie akcje i szerokosci
Zrzucanie słabych rąk...To kilka lat trendu spadkowego z 40 na 8 pln nie wystarczyło wytrzepać słabych rąk? :)
Żeby teraz zamiast jechać z koksem na fali ogrywania biomedu nadal mielić akcjami dając możliwość wlasnie wejscia różnej maści ludziom, którzy szukają okazji do jakiegoś zarobku po wydawałoby się atrakcyjnych cenach 9 -13 pln.
Jasne że mam wątpliwosci . Nie przez przypadek papier zjechał 80% od szczytu i to bynajmniej nie wynika z trzepania leszcza z akcji. O czym ty non stop piszesz,.
Racja trzepią i trzepią tego leszcza strasznie zakleszczona ta spółka
A jak wyleszczą to będą z jedną trzecią kapitału i wtedy to będą piać jakie to zrosty co już się po trochu dzieje
Oczywiscie i dlatego piszę w kontekście tylko kilku sesji. To co rusza kursem ostatecznie to espi bądź informacje przekazywane na takich callach jak w środę. Reszta to jakiś tam ruch techniczny