Zapytaj Kleksa on powie że Carbon to wciąż niebotyczny balon haha Oczywiście że jest docisk na maksa i wyrywanie sobie papieru z gardeł. Też trochę dobrałem ale nie chcę już więcej bo przekroczę 50% portfela w jednej spółce. Bierzcie z tego wszyscy i nie czytajcie naganiaczy
Powoli dociera do ciebie dzieciaku, że utopiłeś kapitał i masz gigantyczną stratę, której nie da się tutaj odrobić, ale jeszcze głupio udajesz, że jest ok i okazja xDJakie tutaj są perspektywy? Zaraz pojawią się duże straty co kwartał i długie kiszenie w oczekiwaniu na cud.
Poczytaj lepiej jakie aktywności spółka wykonała w związku z połączeniem z IronVR i jak to wpłynie na koszty od Q3 i dopiero się wtedy wypowiadaj. Spółka ma kapitalizację nieco ponad 10mln a ile ludzi zatrudnia? Znajdź mi druga taką w gamingu. Ja kupiłem kilka koła akcji po 5,5-6 i chętnie dobiorę więcej.
Crb nie przejmuj się cudzym portfelem. Obecna niska cena nie jest spowodowana złą sytuacją spółki tylko dopływem bezmyślnego akcjonariatu. Korzystaj z promocji bo prawdopodobnie dziś ostatni dzień