Umowa pożyczki akcji została zawarta z 7 podmiotami
Umowa pożyczki została zawarta z 5 podmiotami na 8proc
Wydaje mi się że niepotrzebnie są łączone oba fakty bo nigdzie nie jest napisane że zabezpieczenim pożyczki są akcje
To dwie różne sprawy dlatego nie zgadza się cena wartość pożyczki z wartością pożyczonych akcji:)
Hej
Umowa pożyczki akcji została zawarta z 7 podmiotami
Umowa pożyczki pieniężnej została zawarta z 5 podmiotami na 8proc
Wydaje mi się że niepotrzebnie są łączone oba fakty bo nigdzie nie jest napisane że zabezpieczenim pożyczki są akcje
To dwie różne sprawy dlatego nie zgadza się cena wartość pożyczki z wartością pożyczonych akcji:)
Hej
Dlatego kilka faktów mi się tu nie spina odnośnie wersji sypania akcji dlatego że
Zysk marny i to dzielony na kilka podmiotów a jeżeli już to mogli podać kilka dobrych inf i podbić na 6 PLN i dopiero sypać
Hej
Masz kurła rację. Przeczytałem raz jeszcze espi i faktycznie pożyczki akcji i kasy to dwie osobne sprawy. Faktycznie wtedy GF pożyczał po 1.93 i większość z tego objął fund. Jeszcze się z tak pogmatwaną akcją nie spotkałem :)
Bo Kpo marzyciel kupił akcje to będzie gruba akcja i Kpo marzyciel sowicie zarobi xD gorzej jak będzie grubsza akcja poniżej 1 zł to wtedy Kpo marzyciel zniknie z forum tej spółki i pod zmienionym nickiem będzie na forum innej spółki pisał że kroi się grubsza akcja xD
Nie bój się o mnie mientusie ja się tylko dziele swoimi spostrzeżeniami bo większość chyba źle interpretowala espi i ja zresztą też
Także daruj sobie swoje puste wypowiedzi jak nie masz nic mądrego do powiedzenia
Ps
Akcji to ja dopiero nakupie:)
Ala ja nigdy nikogo nie wprowadzam w błąd ani nie namawiam do niczego
Ja tylko wyrażam swoją opinię w oparciu o fakty które są dostępne
Proszę o chociaż jeden przykład kiedy kogoś wprowadziłem w błąd albo zamilknij na wieki
Jeżeli cię uraziłam to przepraszam. Ale jak ktoś pisze zbyt dobrze o firmie to mam nutę podejrzenia. Wyrzucanie akcji w tych cenach mam coraz mniej sensu , a info o Framework powinno już być