• Gra giełdowa Autor: ~Ww [178.36.22.*]
    Z racji tego, że tu czekamy na impuls … mam propozycje. Zapraszam do gry giełdowej portalu Bankier. Poruszyłem temat w innym wątku, ale gdzieś umknął. Jak piszą w regulaminie organizatorzy stawką jest 15tys za pierwsze miejsce w tym konkursie. Niestety nie mogłem postawić w tym konkursie na Ekipe, bo nie ma tam spółek z NC, a szkoda. Alternatywnie postawiłem na jedną z firm, wiem znam zasady portfela, ale licząc na szybki zysk poszedłem na całość. Wczoraj zaliczyłem awans na 243 pozycje, na ponad 5000 uczestników, jednak strata do lidera to 1085 zł. Rozgrywka trwa do końca sierpnia, nie jest jeszcze za późno na tą zabawę, można chyba jeszcze dołączyć, szczegółowe info znajdziecie na stronie organizatora. Żeby związać konkurs z naszą ekipą co jakiś czas będę podawał jak moja konkursowa, wirtualna inwestycja ma się do kursu akcji naszej spółki - hehe. Swoją drogą nasza EKIPA Investments mogłaby taki lub podobny konkurs zorganizować -> bo jakoś nie słyszałem ostatnio o ruchach tej spółki córki
  • Re: Gra giełdowa Autor: ~kasa [46.134.114.*]
    to ciesz sie ze nie ma eee o bys na ostatnim.miejscu wyladowal
  • Re: Gra giełdowa Autor: ~Ww [178.36.22.*]
    Hehe kto wie? Rozwale ten system a wygraną zainwestuje w eee
  • Re: Gra giełdowa Autor: ~lasa [5.184.221.*]
    jak tam.ww nie walczysz juz ... zbite 1 akcja haha do 3.8
  • Re: Gra giełdowa Autor: ~Akcjonariusz [91.215.239.*]
    No niestety , jeśli chcecie rozruszać tę spółkę to musicie, albo zaangażować swój kapitał, albo sprzedać swoje akcje wpatrywanie się w bitewki botów nic nie wnosi. Takie moje spostrzeżenie.
  • Re: Gra giełdowa Autor: ~kasa [5.184.221.*]
    droga wolna angazuj kapital
    Ja nie walczę, taki ruch robiłem dla poprawy humoru, ale już mnie to nie bawi. Czekam na raporcik, ma być malinowy, my o tym wiemy. Jednak nowych inwestorów trzeba jakoś zachęcić. Temat dofinansowania do filmu, nowa gra, film, ale przede wszystkim my akcjonariusze chcemy wzrostu kursu akcji, albo dywidendy trzeba chyba o tym powiadomić Zarząd bo to nie jest charytatywna gra, ja wiem starają się jednak na NC jesteśmy w koszyku bez kapitałowym, jakieś kroki do zmiany parkietu ktoś zrobił, jakaś dyskusja na ten temat się toczy? Cisza, o czym mowa, kupić zapomnieć, odgrzebać za rok
    Dlaczego tu jestem i nie wykonuje nerwowych ruchów. Dzisiaj sukcesem jest być, istnieć jako firma, lata rządów drenujących MŚP, mamy efekty w postaci szorowania po dnie przez index NC.A Ekipa co, na tym trudnym rynku, w takich gospodarczych okolicznościach przynosi zyski i będzie coraz lepiej. Dlatego piszę i realizuje strategie kupić zapomnieć, a nóż …
  • Re: Gra giełdowa Autor: ~Akcjonariusz [91.215.239.*]
    Wystaw tanio jakiś konkretny pakiet to zaangażuję możesz sprawdzić.
    Wątek gry giełdowej … ciekawostka, inwestorzy - ponad 5tys uczestników, mają dostępne różne instrumenty finansowe, a mimo zarobionego przeze mnie raptem 140 zł wg. wczorajszych notowań, mam tylko 850 zł straty do lidera, do lidera brakuje mi 8,5%. Zobaczcie jak trudno jest na tej naszej PL giełdzie coś zarobić, taka armia inwestorów i takie mizerne wyniki. Dzięki temu rosną moje szanse na wygraną, choć odległe 440 miejsce w aktualnej kwalifikacji inwestorów/graczy, raczej studzi te nadzieje
    Stary ma jednak nosa … w grze giełdowej zainwestowałem w producenta rekawiczek … a tu dzisiaj info o kwarantannie na statku i małpiej ospie, wczoraj oficjalne info o kolejnej fali Covid .. i dzisiaj Mercator do góry już ok 6%. Do lidera brakuje ok 25% cieżko będzie to odrobić, ale jestem jak to mówią w grze. Jak to się ma do inwestycji w EKIPA, a no w grze giełdowej mamy teraz, na ten moment ok 12% zysku przy kursie 3,85 -> 12-% także zobaczymy jaki będzie bilans gra / real na dzień zakończenia gry w konkursie bankier tj 31 sierpnia. Jak wspomniałem wygraną kwotę inwestuję w EEE
    Inwestycja z konkursu dzisiaj 29,8% do góry, jak ktoś skorzystał na moim nosie giełdowym to się cieszę. Nie martwcie się obiecałem Wam tu główną wygraną zainwestowaną w akcje ekipy > po dzisiejszym dniu -> wg wstępnych wyliczeń mogę już być w pierwszej 10 uczestników tego prestiżowego konkursu :) a do finału jeszcze 7 dni giełdowych. Trzymajcie kciuki
  • Re: Gra giełdowa Autor: ~Ww [188.146.236.*]
    Daj rosnąć zyskom, szybko ucinaj straty. Dlaczego to wszystko nie jest takie proste w inwestowaniu własnym kapitałem. Dzisiaj atakuje pozycje Lidera w konkursie. Mam tu pewien limit sprzedaży ustawiony, ale stosowanie wysoko. Stopa nie ustawiam, na akcjach zawsze jakoś nie trawie tych zleceń, choć wypada się nad tym zastanowić. Mogę Wam tu obiecać, jak wygram ten konkurs
  • Re: Gra giełdowa Autor: -arti- [5.173.160.*]
    Trzymam kciuki obyś wygrał
  • Re: Gra giełdowa Autor: ~Inw [91.94.108.*]
    A w tym konkursie obracasz realną gotówką ,czy wirtualna kasą,bo to jest niebagatelną różnica
    Wirtualną oczywiście, ale gra odbywa się o realną sytuacje rynkową. Do samego końca tu będą zmiany, dzisiaj kolejne ok 700 zł zysku, ale gracze są mocni, zaliczyłem spadek o 1 pozycje, na 6 miejsce. Po dzisiejszym dniu strata do lidera powiększyła się mimo podanego zysku do ponad 800 zł. Wsparcie się przyda
  • Re: Gra giełdowa Autor: ~Inw [91.94.108.*]
    Życzę Ci powodzenia,w tamtym roku ja miałem 100tys i córka ,trzecia klasa liceum bez giełdowego doświadczenia,po trzech miesiącach miała25%zysku ja z 20 letnim doświadczeniem3%- ja inwestowałem realną kasą ona wirtualną jak to rozumieć-można różne wnioski wyciągać
  • Re: Gra giełdowa Autor: -arti- [79.191.28.*]
    Grając wirtualnie tak jak teraz na bankierze w tym konkursie nasze transakcje nie bardzo mają realny wpływ na kurs, kurs zmienia się po transakcjach które zostały wykonane realnie a nie te wirtualnie
    Co będzie to będzie, będę walczył do końca. Zyska portfela w grze to 38% na chwile obecną lider jest o 8% przede mną. Ciekawie wygląda to do zysku na akcji EEE, gdzie mamy już 14%. Różnica między moim udziałem w konkursie, a realnym inwestowaniem to jak widać 24% i mam nadzieje będzie się zmniejszać
  • Re: Gra giełdowa Autor: ~Ww [188.146.234.*]
    3 dni do zakończenia konkursu 14 pozycja w rankingu i ok 1700 pln straty do lidera, będzie ciężko, ale nadzieja umiera ostatnia. Jak zyski w tej giełdowej grze ma się w % do zysku na EEE. Mianowicie, w konkursie mam ok +33%, na EEE ok +18%. Z tą dynamiką EEE może okazać się lepszą inwestycją niż akcje z rynku podstawowego dostępne w konkursie. I może się okazać, że jakby ten walor był tam dostępny rozpykałbym tą gierkę. Ale nic skupmy się na tym co jest. Liczę na intuicje, nie wykonuję żadnych nerwowych ruchów, choć jest pokusa, ale kit, trzeba mieć stalowe nerwy i liczę na wyczucie rynku. Zobaczymy pożyjemy
  • Re: Gra giełdowa Autor: ~Nysa [188.146.140.*]
    Czekamy aż wypluja się ci ludzi którzy kupowali na 3.5 jak volumen spadnie to lecimy dalej up prawdopodobnie do wyników za 1q 2025r, wczoraj zamknięty dzień powyżej 4 zł to otworzyło furtkę na 6 zł a co dalej czas pokaże, liczę że wyjdą z nc i wtedy dalej pompa. Szkoda sprzedawać dla zysku 25% bo okazji na kupno koło 3 zł już nigdy nie dostaniemy
  • Re: Gra giełdowa Autor: ~Nysa [188.146.140.*]
    A rynek internetowy będzie tylko rósł. Widać to po reklamach,zaczyna pojawiać się mniej pazdzirzowych a więcej dużych firm, za nie długo będą one się tłuktly o czas antenowy w internecie.
    Ja czekam na zaangażowanie stacji TV w naszą branżę, to kwestia czasu. 13 pozycja w grze giełdowej, potrzebuje finiszu a la Polki w Tour de France. Wszystko jest możliwe, jutro koniec konkursu giełdowego. Co do ceny akcji EEE wg mnie szybko wrócimy powyżej 4, tam przy 4,07 był mały opór i książkowo się cofnęło
    Nie ma nic do stracenia, dziś przesiadka na akcje Dino w grze giełdowej, spóła jest wyprzedana na dziennym, trzeba podjąć ryzyko, zobaczymy, jutro ostatni dzień tej gierki
    19 miejsce. Koniec gry. Była walka, miałem ich na widelcu
[x]
EKIPA 2,00% 2,04 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.