• trzy super rekomendacje dla IVMX Autor: kasperski [212.2.96.*]
    Pan ~olbrzymi volumen vel ~prognoza vel ~WYNIKI robi ludziom wodę z mózgu, albo wie coś czego my nie wiemy. Pochwal no się analityku w trzech osobach
  • Re: trzy super rekomendacje dla IVMX Autor: ~ja [89.79.65.*]
    A moze wyjaśnisz co to znaczy ze robie wode z mózgu może te dane co podaje są nieprawdziwe???. Może nie mozna ich sprawdzić na tej nawet stronie????CZemu tak agresywnie reagujesz na dobre i prawdziwe informacje???Dlaczego ja piszesz to używasz zwrotu MY ???? Dawne nawyki??? czy rozdwijenie jazni????A moze to Ty jesteś super analitykiem więc słucham co masz ciekawego do powiedzenia na temat tej spółki????
  • Re: trzy super rekomendacje dla IVMX Autor: kasperski [212.2.96.*]
    OK. Zwracam honor, ta spółka ma rzeczywiscie i dobre parametry i niezły potencjał. wzrostowy. Widać zresztą że rosnie zainteresowanie papierem.
    Mnie chodzi tylko o to że jeśli robi się taki rewelacyjny PR z trzech adresów jednocześnie, to wywoluje to wrażenie, ze ktos celowo nagania, podpuszcza na zakup akcji, by wywindować kurs...czytaj: wywoluje skutek odwrotny do zamierzonego, bo podważa zaufanie do stabilnie rosnącego papieru
  • Re: trzy super rekomendacje dla IVMX Autor: ozzy1973 [85.128.81.*]
    Popieram. Wystarczyło zwrócić uwagę na wskaźniki i ostatni raport. Ja osobiście ignoruję wszelkie wiadomości w stylu "jedziemy do góry", "zaraz odjazd" itp. Cyferki mówią same za siebie.
  • Re: trzy super rekomendacje dla IVMX Autor: kasperski [212.2.96.*]
    Dzięki ozzy1973
    Przy mało popularnym IVMX mozna zaobserwować też inny mechanizm obliczony na niezorientowanych.

Dziś np. na dogrywce ten co chciał dokupić sobie (bezskutecznie zresztą) 2 tys akcji po 12,91 przy kursie 13,08 - sprzedał jedną akcje samemu sobie po 12,91 i... zwalił kurs na koniec dnia. o... 13%.

Jednym slowem to, co duzę misie robia za kupę kasy, ten gracz robi za jedyne... 8 zł.
    Pułapka na leszczy? Raczej malo inteligentna, bo leszcze nie inwestują w IVMX
    No ale moze temu, co dokupuje, ta niekosztowna manipulacja się sprawdza.
  • Re: trzy super rekomendacje dla IVMX Autor: ~ja [89.79.65.*]
    papier przy takim srednim wolumenie można łatwo pociągnąc jak i robić takie numery jakie powtarzają sie od paru dni.Myśle że ktoś chce jeszcze sie tanio odkupić ale mu to specjanie nie wychodzi. Nie moim zamiarem było naciaganie bo srednią mam ok 11 zł.Ale widze ze coś sie dzieje na papierze a tu cicho wiec dałem pare tematów by posłuchac rzeczowych opinii, ale rzeczowych.Dzieki za przeprosiny
[x]
IVMX 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.