• RIP #Napuszonyryszard Autor: ~Alert_997 [84.17.55.*]
    Minęło pół roku odkąd Rysiu pochwalił się przed całym światem, że po 4 latach jest na 0,00 zł
    Miesiąc później miał znowu -27% w plecy. Od tego czasu ślad po nim zaginął ...

Ktokolwiek widział ktokolwiek wie ...
  • Re: RIP #Napuszonyryszard Autor: napuszonyryszard [31.60.60.*]
    Cześć Rafał. Dziękuję za sympatyczny wspominek. Mam się świetnie, na 4mass kilku procentowy minus, ale takie jest życie :) A jak u Ciebie? Psychicznie chyba znowu gorzej, skoro wylewasz tutaj smuty i obrażasz pod różnymi nickami stałych bywalców forum?
  • Re: RIP #Napuszonyryszard Autor: ~Michał [46.238.118.*]
    Panie NapuszonyRyszard
    Matematyka nie kłamie. -18% to nie jest kilka procent a kilkanaście.
    Opublikowano przy kursie: 7,68 zł , zmiana od tamtej pory: -17,97%
  • Re: RIP #Napuszonyryszard Autor: napuszonyryszard [31.60.60.*]
    O masz. Kolejny, który mi siedzi w portfelu i zna realną wartość mojej pozycji na 4mass. Jesteście chłopcy doprawdy zabawni :) Wasz koniec na tym forum jest bliski i tego typu prowokacje traktuję jak nic innego jak konwulsje przedagonalne...
  • Re: RIP #Napuszonyryszard Autor: ~SzacunRysiek [5.173.250.*]
    Ok. Kolejny który dobrał akcji po 6,50 i 5,90 zł i nagle w magiczny sposób obniżył swój średni kurs z 7,80 zł na 6,50 zł

Po prostu MAGIA !!!
  • Re: RIP #Napuszonyryszard Autor: ~Rafał [185.55.64.*]
    Rychard nie przypisuj mi postów które nie należą do mnie, to że wisisz na haku 4 lata i wszyscy się z ciebie śmieją na forum to nie moja wina, ja ponownie załadowałem po 5,75 to co wywalełem powyżej 8zł i nie obchodzą mnie posty jakiegoś trolla oraz to że ty z kliką "13 ziko po raporcie" naganiałeś na zakup akcji po 8zł bo PROMO rzekomo było...... Siedze w ciszy i czekam sobie na wzrosty
[x]
4MASS -1,09% 4,07 2026-05-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.