jeśli dalej gruby gracz będzie prowadził wykres ja do tej poty to we wtotek zamek okolice 36 zł , jak będzie zobaczymy , to nie przesłąnka na zakup ale do własnej analizy dla tych co gają na świecach japońskicxh i wolumenie !!!
No już wyobraźnia Cię Kolego poniosła. Tego by nawet nie wymyślił nasz wielonickowiec Psychiatra po lekach ktore innym zaleca. Ale przypadek Pure dowodzi że w naszym kasynie różne cuda są możliwe. Byłbym jednak umiarkowanym optymistą i niech sobie papier rośnie powoli przyciągając normalnych Inwestorów.
Zabolała cię niekompletna lista twoich nicków. Nie martw się. Bedzie uzupełniona. Najlepsze jest to, że wiele z nich powstało w listopadzie i grudniu 2023 r. A od nowego roku nowe nicki, żeby nikt się nie zorientował, że używa je jedna osoba. Popraw mnie jeżeli nie mam racji albo jeszcze lepiej uzupełnij listę. Pamiętasz rok 2010 jak kurs akcji osiągnął ponad 10 zł a później spadł do około 50 groszy? Dlaczego tak spadł i kto sprzedawał w tej cenie akcje spółki? Co do wykresu potwierdza on twoją diagnozę wielonikowy naganiaczu, na podstawie analizy technicznej (koń by się uśmiał, że kurs osiągnie 30 zł w grudniu 2023 roku.
Boli mnie że tak cierpisz w swej zawiści i frustracji. Nie zapominaj o swoim nicku w tej kolekcji wielonickowcu. Oczywiście wiem, że martwisz się czy kurs XTB wróci ponad 72 bo sporo ludzi za to cię tam ściga, podobnie jak na Pure, gdzie pięknie ubrałeś nowe stado jeleni. RDG absolutnie nie kupuj !!!! Przypomnij sobie ile w grudniu 22 kosztował PURe a ile RDG, porównaj dorobek Jelenia i prof. Lubińskiego a wnioski przyjdą same. Naprawdę nie martw się o Akcjonariuszy RDG, to są bardzo mądrzy Inwestorzy, którzy wiedzą jaka jest współcześnie wartość opatentowanych wyników badań klinicznych po prawie 20 latach ciężkiej pracy prof. Lubińskiego i jego Zespołu. Kto rozumie, być może zainwestuje, kto nie rozumie lepiej niech sobie da spokój. A ty w końcu wyluzuj bo dopadnie cię jakaś choroba z tej zawiści którą tu plujesz.
Dnia 2024-07-26 o godz. 18:31 ~colo napisał(a): > jeśli dalej gruby gracz będzie prowadził wykres ja do tej poty to we wtotek zamek okolice 36 zł , jak będzie zobaczymy , to nie przesłąnka na zakup ale do własnej analizy dla tych co gają na świecach japońskicxh i wolumenie !!! >
Nie do końca masz rację. Zuckerman na podstawie własnej analizy At twierdził w grudniu 2023 r. że będzie 31 zł. A kto nie kupił ten został golasem na peronie. Ale wtedy lepiej było zostać golasem na peronie bez akcji niż z akcjami kupionymi na przykład po 7.80 zł. Obroty też wtedy były wysokie. Ponad 350 k zł.
Nie miałabym nic przeciwko gdyby poprowadzili kurs w kierunku 36. Cuda się zdarzają nie powiem ale nigdy tam gdzie mam akcje. Na pure wyszłam plus 100% a poszło na plus 250% ehhh. Tu mam akcje więc zobaczymy
Przestań pisać, żeby kupować tylko sam zacznij kupować. To twój ostatni zakup 2 akcji po 5.92 zł? Musisz bardziej się postarać. A może wydałeś ostatnie zaskórniaki na zakupy po 7.80 zł? Obrót 2.5 k zł. Buffet kupuje? Zejdź ze słońca do cienia.
No proszę, widzę że technik Maliniak z kompleksami z psychiatrii wylazł z nory. Ten który otwarcie deklaruje że nie jest akcjonariuszem RDG a nocami i dniami przesiaduje na forum. Jaka szkoda, że na XTB nie ma 100 tylko spadający wodospad. Ile stracili ubrani po 73 ? Absolutnie NIE KUPUJ RDG, to nie jest spółka dla ciebie.
Przed chwilą pisałeś na wątku XTB, sprzedanym przez ciebie po 40 zł jako sołtys. Zapomniałeś się przelogować. Nerwy puszczają. Kiedy dolne widły na Synektik? Dlaczego sprzedałeś akcje XTB p[o 40 zł i kupiłeś Olymp, który mjiał kosztować 2-3 zł? Zatkałeś się już akcjami ReadGene po 7.80 zł i wylewasz swoje frustracje?
Weź leki !!! Ale od dyplomowanego specjalisty. Zatkałem się akcjami RDG po 2,2 jak pisałeś kryminalne kłamstwa na temat spółki. Ty widzę, że już masz mokre pampersy na XTB i wcale mnie to nie dziwi. Kiedy 100 a może 200 ?