• Dziwi mnie fakt ,ze Autor: ~Grzybi4 [83.6.24.*]
    Spółka ma pozwolenie na użyczenie nazwy narcos chyba jako jedyni na świecie a do tego Netflix użyczył wizerunku Pedro Pascala a spółka tania jak barszcz...
  • Re: Dziwi mnie fakt ,ze Autor: ~Grzybi [83.6.24.*]
    Najważniejszym wydarzeniem dla spółki było uzyskanie od jednej z najstarszych wytwórni filmowych na świecie Gaumont - będącej producentem serialu „Narcos” oraz od Pedro Pascala zgody na wykorzystanie wizerunku aktora w DDS x Narcos. Po wielu konsultacjach finalny wygląd Pedro Pascal w grze został zaakceptowany przez wszystkie strony. Spółka otrzymała również zielone światło do użycia głosu “brzmiącego podobnie” do aktora.

Tylko po tej informacji powinno być 2 zł za akcje...
  • Re: Dziwi mnie fakt ,ze Autor: ~rania [5.173.84.*]
    Jedni podejmują decyzję patrząc w przeszłość, dostali tu mocno po nosie i tych jest zdecydowana większość .. są też tacy co widzą dużą poprawę
    i zmiany w dobrym kierunku .. ale to ci pierwsi trzymają jednak spółkę na ręcznym hamulcu bojąc się kolejnej stłuczki i tylko realny produkt ich przekona ..
    Ja nie mam wątpliwości po co tu jestem ..
  • Re: Dziwi mnie fakt ,ze Autor: ~Jedzieny [89.64.123.*]
    Info w drodze przyszły tydzień zmieni wszystko
  • Re: Dziwi mnie fakt ,ze Autor: ~Widly [89.64.123.*]
    Tak małe obroty i tak kurs ładnie podskoczył przy 200 k obrotu widły w sekundach ,do końca miesiąca jakieś info powinno być obiecali
[x]
TRUEGS 1,00% 0,30 2025-11-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.