Wyniki za niech i ci wielcy analitycy spodziewają się zysku netto 327 milionów a ja spodziewam się ponad 360 baniek więc się zobaczy za miech . Te dziady z morgana ze względu na wyniki biedronki obniżyli rekomendacje dino , cwaniaki krew poczuli i gryzą niech biedronce obniżają bo to ona ma gorsze wyniki a nie dino . Szort też cwany zwiększyli na dino i mam nadzieję że Biernacki w wynikach dino tak ich wszystkich wyśmieje te ich kalkulacje , spekulacje i bredzenie o firmie. Czekam na wyniki i mam nadzieję że będą rekordowe i to tak by w końcu zamknąć pyski tym pismakom od plucia na dino
Biedronka to niskie ceny i niska jakość, sklep wygląda jak wysypisko śmieci, jedyny minus dino że nie mają samoobsługowych, ale może nie są im aż tak potrzebne
Podobno w tych kasach samoobsługowych strasznie kradną . Ja tam czekam aż dino coś przejmie bo to by dodało sporo wartości . Plany mają spore , rozwój idzie dalej swoją drogą . W czwartek wyniki i zobaczymy czy ta wojenka lidla i biedry ma jakiś wpływ na dino czy do jednak dino zwiększa wpływy w Polsce. A tu kilka nowych budów sklepów i art, o kasach jak kradną w tych samoobsługowych
Podobno w tych kasach samoobsługowych strasznie kradną . Ja tam czekam aż dino coś przejmie bo to by dodało sporo wartości . Plany mają spore , rozwój idzie dalej swoją drogą . W czwartek wyniki i zobaczymy czy ta wojenka lidla i biedry ma jakiś wpływ na dino czy do jednak dino zwiększa wpływy w Polsce. A tu kilka nowych budów sklepów i art, o kasach jak kradną w tych samoobsługowych
Jutro dzień prawdy i zobaczymy wyniki dino . Sprawdzimy czy wyniki biedronki to trend dla handlu czy dino idzie własną drogą i zwiększa udział w handlu . Oby dino pokazało bardzo dobre wyniki . A tu kolejne sklepy w budowie
zobaczymy jutro ale miesiąc wcześnie spodziewali się 327 baniek a teraz konsensus na 380 netto . Tak czy siak myślę że są to dobre wyniki i to raczej dino gryzie biedrę
Konsensus był tworzony przed spadkami! Przecież miesiąc temu analitycy dostosowali prognozę
"W rezultacie spodziewamy się, że EBITDA w II kw. 2024 r. wyniesie 530 mln zł (-7 proc. r/r), a marża EBITDA spadnie o 150 pb r/r. Analitycy szacują, że zysk netto w II kw. 2024 r. wyniesie 327 mln zł co oznacza spadek o 10 proc. r/r."
A ostateczny wynik to 347,9 mln zatem POWYŻEJ tego co pod koniec lipca ocenili analitycy. Przestańcie powielać fałszywą narrację bankiera.