Mentzen jesteś obserwowany i będziesz oceniany. Ja Ci już napisałem co myślę o "haiterach" oraz do czego służy Twoja działalność polityczna (pamiętasz swoją piątkę - proste i niskie podatki). Napisałem także do czego służyły Ci przepisy o Fundacjach Rodzinnych oraz wprowadzenie Mentzen SA na NC. Po 33 latach na GPW będziemy się przyglądać jak własny interes zamieniasz pro publico bono na interes publicznych. Będziemy nadzorować i kontrolować jak spółka, która nie ma co najmniej 3 letniej historii sprawozdań finansowych wchodzi na GPW - NC, a Fundacja Rodzinna i Mentzen ma wirtualną kapitalizację.
Ja doradcą podatkowym i analityką proponuje zorganizowanie Konferencji pod tytułem "Co by tu jeszcze s ........, aby interes prywatny się kręcił".
Ta emisja to jest największy przekręt jaki widziałem, żadnego racjonalnego uzasadnienia. Ja rozumiem gdyby Ci pracownicy dla, których ma być emisja akcji byli jakoś słabo opłacani ale oni są opłacani najlepiej na rynku więc brak tu uzasadnienia. Ale pewnie chodzi o to aby nie wypłacać premii z kasy spółki tylko kieszeni akcjonariuszy jest to smutne a zarazem oczywiste dla NewConnect.