Nie, raczej sztampowego zagrania, dziś było badanie pobytu. Nie było. Dowiedzieli się że nikt nie chce sprzedać z rana po 16zl. Potem batonik straszak, potem drugi już niżej i takie tam zabawy. Generalnie grają sami ze sobą a inni się przypatrują. No i wzięłam im ostatnio 2k akcji. Oddali, chcieli dziś znów oddać ale o odwróceniu trendu raczej nie ma mowy. Boczniak przez miesiąc lub pójdziemy w dół i znów kaskadowe zakupy po 15tym razem Przed zmianą trendu powinno być jeszcze jedno duże tąpnięcie. Takie minus 8 a nawet 12proc
Widzę że ciężko z tymi zakupami po 15zl ale czekam, tym czasem korzystając z wczorajszego spadku delikatnie skubnelam Bioceltix i Datawalk oraz GreenX. Zobaczymy co dalej
Także zacząłem zbierać od 16, jadę schodkowo prawdopodobnie max do 13, na razie drobnice nawet było już poniżej 15, ale im głębiej tym więcej będzie ładowane.. Badania najwyraźniej idą im sielankowo i wiadomo dlaczego ale do czasu kiedy będą musieli w końcu wrzucić jakieś info , kwestia czasu ile im zostało kasy... A patrząc na stopniowo wypłaszczający się wykres, 13-14 może być solidną linią oporu dla sprzedających i przełamanie tej bazy może być czasochłonne, więc ja bym nie ryzykował zbyt długo na czekanie, ale niech każdy robi co uważa, to jest w końcu NC i wszystko jest możliwe nawet chwilowy powrót kursu do kompletnej bazy 10.xx
Ja trzymam do komercjalizacji, sądzę że będzie to poziom ok 250 do 300zl. Sądzę, że obrót na akcjach SDS będzie wtedy powyżej 10mln zl dziennie więc w tydzień powinnam akcje upłynnić