• SUKCES !!! Autor: ~Baca [83.28.229.*]
    Kolosalny sukces sprzedaży ... super ... jest , jest .. - 10 % na kursie ... jakaś masakra i tyle !!!
  • Re: SUKCES !!! Autor: ~Gracz [78.11.99.*]
    Dobra sprzedaż była w cenie.
    Proste.
    Jest ponizej tego co wróżli wróżbici tutaj
  • Re: SUKCES !!! Autor: ~Baca [83.28.229.*]
    Niby dobra sprzedaż a kurs poleciał na mordę ... najniższy w historii notowań ... no , pięknie !!
  • Re: SUKCES !!! Autor: ~Free [62.87.147.*]
    Po prostu dlatego, że sprzedaż nie jest dobra, bo jak sobie policzysz dokładnie to wyjdzie ci że balansują na granicy zwrotu kosztów. Jedyne dobre info z raportu to to, że maksymalne dofinansowanie ze strony wydawcy miało wynieść 1.075 mln Euro, a jest 813 tys. więc 250 tys. poniżej oczekiwań.

Jakby nie to, to przy takiej sprzedaży nawet nie otarliby się o zwrot.

Można powiedzieć, że osiągnęli jedynie cel minimalny. Być może kurs przereagował z uwagi na oczekiwania, ale teraz pojawia się pytanie pod co tutaj grać?

Ja naprawdę po tym jak widziałem liczbę ocen na PS myślałem że będzie w okolicach 25-30 tys. tylko z tej jednej platformy, a jest 23 tys. z obydwu. To nie są wyniki jakich oczekiwałem, jednak przelicznik ocen 1:15 jest dla mnie szokiem, bo nigdy nie śledziłem premier na konsole, a tutaj niezłe zaskoczenie. Na steam najniższy przelicznik jaki widziałem to 1:25 i to gier, które miały "w większości negatywne" a nie w okolicach 4 czyli 80%.
  • Re: SUKCES !!! Autor: ~Gracz [78.11.99.*]
    Dnia 2024-07-26 o godz. 10:01 ~Baca napisał(a):
    > Niby dobra sprzedaż a kurs poleciał na mordę ... najniższy w historii notowań ... no , pięknie !!

Gdyby sprzedali z 50 tys kopii to się lud zabijał o akcje bo lud wróżył około 30 tys
[x]
ROAD 0,00% 5,68 2025-11-19 16:24:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.