• Nano, Pure, ICE Autor: ~mistrzu [31.182.251.*]
    każdy inwestuje według własnych zasad - kto chce niech wyskakuje z akcji, Nano i Pure poszły po 300% a tu nawet jeszcze nie ma 100%
  • Re: Nano, Pure, ICE Autor: ~mistrzu [31.182.251.*]
    małe sprostowanie, Nano poszło 400%
  • Re: Nano, Pure, ICE no i jeszcze mistrzowska Pharmena Autor: ~Wafelek [176.221.124.*]
    przekonałeś mnie mistrzu. tylko co mi napiszesz jeśli twoje wróżby się nie spełnią?
    wielu ludzi kierując się twoimi radami na Pharmenie mogło stracić pieniądze. naganiałeś tam jak szalony a kurs gdzie jest każdy widzi.
  • Re: Nano, Pure, ICE no i jeszcze mistrzowska Pharmena Autor: ~Ola [176.221.124.*]
    Molecure
  • Re: Nano, Pure, ICE Autor: ~Gracz [130.185.237.*]
    1-4 pln to wzrost o 300% nie o 400%

Ale nano i pure miało kapitalizacje po 20 mln pln a Ice 50 mln pln teraz te spółki mają kapitaluzacje 80 i 100 mln * a ice 70 mln +

Oczywiście jest też inna kwestia , tam papiery są lekkie , widać że FF nie blokuje wzrostów, a tu wręcz odwrotnie i to jest najwieksxy minus ICE. Podaż akcji.

Osobiście nie kupuje historyjki o oporach bo np na pure One byly łamane jak zapałki na nano też , a tu co złotówka to wystawianie dużej ilości akcji na s i to jest najwiekszy mankament i ryzyko ICE.
  • Re: Nano, Pure, ICE Autor: ~Eryk [109.231.0.*]
    Dokładnie.
    Podejrzewam że ktoś,kto był pod progiem wychodzi,a inny ładuje się,ulica,czyli my,nie zrobiła by takiego vol.
  • Re: Nano, Pure, ICE Autor: ~Góru [5.173.73.*]
    Nikt nie wychodzi. Przewalane jest z konta na konto jak już i w odpowiednich miejscach żeby dostukac wolumen. Ale generalnie darte jest wszystko co ulica wystawi. Powyżej 25zl zostanie tylko garstka zapaleńców tej Spółki jak ja i grubasy
  • Re: Nano, Pure, ICE Autor: ~Gracz [37.225.38.*]
    Jeśli tak jest , to właśnie to moze niepokoić, bo kto by chciał po latach bujania się w kwicie , przed potencjalnym finałem oddawać tak ostro akcje po 9-12 pln ? Beż sensu.

I to mi właśnie mocno nie pasuje , ten papier powinien być dużo "lżejszy' jeśli faktycznie jakiś finał z jakimś urządzeniem się zbliża.

Wystarczy zobaczyć na jakich wolumenach były kiedyś wzrosty na SCP.

Z drugiej strony patrząc na rozklad wolumenu na niskich minutowych interwałach to faktycznie ten obrót robią duże zlecenia więc to raczej nie drobni kreują tutaj popyt.

Taka podaż to duży mankamentt i zagadka , przy założeniu że w końcuu zaczyna się gra o komercjalizacje urządzenia przy kaputaluzacji spółki kilkudziesięciu mln pln.
  • Re: Nano, Pure, ICE Autor: ~Zbigniew [5.173.17.*]
    I jeszcze jedno czego nie uwzględniłeś w swoich rozważaniach, aby ktoś chciał oddać papier musi się bać, i uwierzyć że to jeszcze nie ten moment a więc trzeba go wystraszyć, także takie przewalanie z prawa na lewą ma więcej sensu niż ci się wydaje.
    Nikt nie odda akcji widząc tylko wzrosty tak jak ma to miejsce na tych spółkach które wymieniłeś.
    Jest tu wręcz książkowy przykład odbierania akcji wystraszonym
  • Re: Nano, Pure, ICE Autor: ~Góru [5.173.73.*]
    Dokładnie Zbyniu!
[x]
MEDINICE 8,77% 74,40 2026-04-29 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.