• Tak tu was wszyscy Autor: ~Pedrope [31.61.230.*]
    Chcą ograć, czekają na wasze akcje, żeby był odpal... Napiszę jak to z boku wygląda... Brak zainteresowania spółka i chęc sprzedaży jak największej ilości przez zarządzających... Pomyślcie czy komunikaty o sprzedaży muszą się pojawić? Oczywiście że nie bo to banan i nikt nikomu nic nie zrobi. Nie naganiam ani w jedną ani w drugą stronę...
  • Re: Tak tu was wszyscy Autor: ~Jas [81.104.248.*]
    Niech wystawiaja po pare milionow po cenie nominalnej i wyjda bez strat.....a my poczekamy na odpal nastepne 10 lat. Na wycofany Elektrim sie oplacalo czekac 20 lat...skup po kilkaset zl.
  • Re: Tak tu was wszyscy Autor: ~123 [188.146.118.*]
    Nic dodać
    Może tak. Jednak na giełdzie można się bawić tylko jak ma się entuzjazm i nadzieję. Pesymistyczne nastawienie nie sprzyja inwestowaniu..
  • Re: Tak tu was wszyscy Autor: ~Tulej [46.112.108.*]
    By pograć trzeba mieć czym.
    W końcu jak się obudzą i policzą ile mają akcji wtedy zacznie sie łapanie na wyścigi. Coraz trudniej odebrać dużo w niskiej cenie. Póki chetny oddaje to się czeka, dobiera i patrzy co dalej.
    Faktycznie to wygląda, że sytuacja jest rozgrywana jakaś znikomą ilością akcji w porównaniu do tego jaki jest ff..?
  • Re: Tak tu was wszyscy Autor: ~Tulej [46.112.108.*]
    Wierzę, że będzie jeszcze po złotówce. I to podobno też jeszcze będzie tanio. Dzisiaj kupujesz 5k za 500zl. Powyżej złotówki sprzedajesz. Nie wierzę w upadłość bo za dużo do stracenia wszyscy mają. Z resztą ryzykuję tylko 100k z opcją podwojenia. Niech no na te 7 groszy dadzą.
  • Re: Tak tu was wszyscy Autor: ~LeśnaWróżka [185.101.130.*]
    A ja widzę, że coraz więcej oczu tu patrzy. Spółka podawała dobre informacje jak choćby umowa z amcoe czy robooze. I tak spadła cena. Restrukturyzacja i zmniejszenie załogi to też dla kursu dobre info. Tylko nie pierwszy raz człowiek widzi jaka na bananie manipulacja by wytrzepać leszcza z akcji. Ja mogę czekać. Nawet na upadłość jeśli taka wola głównych posiadaczy. Chcę zobaczyć ich miny jak tracą. Zobaczymy kogo dotknie strata bardziej. Mnie z kilkaset kilo czy tych z milionami sztuk. Niech wysypują co mają, po groszu mogą walić jeśli chcą. Chcę to zobaczyć.
  • Re: Tak tu was wszyscy Autor: ~LeśnaWróżka [185.101.130.*]
    Brawo, pojawilo się. Dodam jeszcze, że z wszystkich przygód na tym targowisku, przygoda z tą spółką nauczy mnie najwięcej. Może dzięki niej zostanę grubasem i sam będę mógł decydować o tym co gdzie i jak rośnie.
    Jeszcze z pół roku temu pewnie bym sprzedał i dal się ograć gdyby to rosnąć zaczęło. Jednak z czasem człowiek bardziej cierpliwy. Dla wszystkich stron jest już lub przyjdzie dopiero lekcja pokory.
[x]
ZORTRAX 2,93% 0,07 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.