• Pierwszy trailer Papiliona Autor: ~Michu [213.134.171.*]
    https://youtu.be/y-svvTZlXrA?si=Ss_6wRNd-EClq4C3
  • Re: Pierwszy trailer Papiliona Autor: ~Greg [5.173.85.*]
    Wygląda zacnie. Widać, że chłopaki wiedzą co robią. Kultowy The Long Dark sprzedał się w ponad 3 mln sztuk w przeciągu 2 lat. Jest potencjał!
  • Re: Pierwszy trailer Papiliona Autor: ~reh [109.206.213.*]
    zobaczymy co pokażą dalej , jest obiecująco
  • Re: Pierwszy trailer Papiliona Autor: ~gracz [178.42.153.*]
    Ta gra to będzie przełom, wejście w segment premium z potencjałem znacznie wyższych przychodów i zysków, niż dotychczas. Biorać pod uwagę obecną bardzo niską wycenę akcji obstawiam, że do końća roku zainteresowanie spółką może rosnąć wraz z pojawianiem się kolejnych konkretów i nie zdziwię się, jeśli jeszcze przed premierą przekroczymy 20zł za akcję. Myślę, że raporty kwartalne w tym roku będą miały mniejsze znaczenie, niż oczekiwania dotyczące gwałtownego wzrostu zyskowności w 2025 roku.
  • Re: Pierwszy trailer Papiliona Autor: ~Michał [188.47.115.*]
    Też jestem tego zdania, 2024 zarobkowo może być kiepski, z tego co kojarzę nie mają zadłużenia, wszystkie koszty produkcji idą na bieżąco więc może być nawet strata. W 2025 jak ruszy sprzedaż gry może być ciekawie. Z zapowiedzi wynika, że gra powinna być bardzo fajna, dobry, mroczny klimat i ciekawa rozgrywka. Jeśli gra będzie równie dobra co zapowiedź to może być niezły hit co pociągnie sprzedaż gry co z kolei podbije w końcu kurs.
  • Re: Pierwszy trailer Papiliona Autor: ~reh [109.206.223.*]
    czyli czekają nas w najbliższych miesiącach spadki poniżej 10zł
  • Re: Pierwszy trailer Papiliona Autor: ~Mau [194.15.120.*]
    Pieknie
    Pierwsza strona game spot i ign
    Co tu taka cisza
    Chyba nikt nie zauważył co właśnie wydarzyło się na Polskim gamingu
  • Re: Pierwszy trailer Papiliona Autor: ~Erj007 [5.184.232.*]
    Co miało się wydarzyć? Myślicie ze łysy wymyślil nowa super gierkę? Już teraz od strzała mogę wam podać piec tytułów w tej dziedzinie gry. Wiedźmin też ma konkurencję w postaci far cry assasina itp i tu nie jest inaczej.

Póki co kurs dołuje i czekamy na wyniki może po nich się pochylę i kupię za 9zl gniota?
  • Re: Pierwszy trailer Papiliona Autor: ~Marek [91.206.154.*]
    007 miałeś już się nie udzielać na tym forum..a dalej ciebie pełno ..umiesz dotrzymywać słowa jak ci rządu....
  • Re: Pierwszy trailer Papiliona Autor: ~ADS [85.222.82.*]
    Erj, twoja niekonsekwencja bije po oczach. Hejtujesz spółkę od wielu miesięcy, twierdzisz, że wszystko sprzedałeś i że żadnej przyszłości ta spółka nie ma, a jednocześnie chcesz kupić akcje po 9 zł. Trudno traktować cię poważnie :)))
  • Re: Pierwszy trailer Papiliona Autor: ~Michal [31.60.231.*]
    Bardzo dobrze się zapowiada, oby była grywalna i do przodu!
[x]
CHERRY -15,32% 0,42 2026-05-27 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.