Patrząc na ilość prowadzonych projektów i ich wartość rynkowa to podpisanych umów min. na przychody w najbliższych latach na miliard, przyjdzie czas wysokich dywidendowych, Prezes wie co robi i to od wielu lat
Przecież tam sa inwestorzy. Tnt oferuje obsluge inwestycji od a do z. Pytałem ile z tego ma, bo tylko dziś otrzymali decyzje srodowiskowe na inwestycje o wartosci ponad 0.5mld. Trochę mnie zdziwiloby jakby mieli z tego 10 czy 20mln zł, ale nie jestem w stanie tego ustalić , bo wczesniej mieli inwestycje 100 x mniejsze.
20% z 500 mln to około 100 mln. Jest tylko jeden haczyk, trzeba uzyskać warunki przyłączenia a o to będzie bardzo ciężko. Jeśli nie dostaną warunków przyłączenia to zarobią z tych projektów o wartości 500 mln około 20-25 mln. To jest okolo połowa aktualnej wyceny spółki. Wchodząc teraz nie powinno się stracić, a wręcz jest 95% procentowa pewność zarobku bo te 20-25 mln spłynie w tym roku. W kolejnym conajmniej 2 razy tyle. Brać na potęgę to trzeba w tej cenie taka prawda