• No i po 2 dniowym odbiciu? Autor: ~pg [31.60.107.*]
    na wysokość parapetu , czy może obq znany powszechnie jako dyzma gpw ma inne zdanie ?
  • Re: No i po 2 dniowym odbiciu? Autor: ~Hhj [212.106.25.*]
    No akurat dzisiaj masakra na giełdzie.
  • Re: No i po 2 dniowym odbiciu? Autor: ~Qbq [89.151.23.*]
    pajacyku pg
    widać jak na dłoni, że kisi sie na 30zł i tak będzie dopóki się coś nie wydarzy.
    nikt nie chce sprzedać nizej, a najwyzej grający na spadki grają sami ze sobą probując wywołać "panikę"
    o 20-25zł nawet nie marz, chyba że w sklepie za ziemniaki
    resztę sobie ułóż tarota i porównaj wykresy czy tam już masz szczyty, dołki, ramiona czy lędźwie, albo nawet szyje, a jak trzeba to i podwójny szczyt ... tylko sie zastanów co piszesz zanim napiszesz, bo głupoty wychodzą i ludzie sie śmieją (ja sieśmieje z twoich dyrdymałków)
    ja niezmiennie trzymam co mam
    wkrótce znowu będzie 37 i wiecej
  • Re: No i po 2 dniowym odbiciu? Autor: ~pg [83.11.62.*]
    Qbq, jesteś typowym leszczykiem któremu raz udało się zarobić , a który myśli że będzie tak zawsze, otóż tak to dzbaneczku nie działa , póki co oklice 30 nie wygladają na żadne ubijanie dna, ale na wywalanko wiec ja se czekam tam gdzie to pownno spaść czy się doczekam nie wiem , fundamentalnie nie ma żadnych przesłanek do wzrostu, a na info o magazynach energii "spóldzielnia " spóldzielnia i napaleni dali radę jedynie 1 sesje i po zawaodach do dywidendy spokojnie 19-25 wieć się alfabet nie podniecaj bo możesz załować że po 32 nie ożeniłeś . Jedyne co może załczyć trąmbke ssania papiera to info o nowym wyskom kontrakcie . A tego nie widać , a gospodarka jako całośc się zwija, przykłąd zwały na wig 20 i wychodzenie kapaitału zagranicznego zanmienne .

• Re: No i po 2 dniowym odbiciu? Autor: ~Qbq [83.21.35.*]
    Pg sa spolki które nie poddają się oczekiwaniom gawiedzi.
    Za taką mam ELT z różnych względów, m.in z uwagi na p. Folte.
    Dał mi zarobić na TIM, teraz siedzi w ELT, a skoro kasy dostał że sprzedaży TIM.
    Ja mu wierzę, tobie nie wierze i śmieje się z twoich wynurzeń o szczytach, głowie i ramionach itp.
    Dnia 2024-07-29 o godz. 21:14 ~Qbq napisał(a):
    > Pg sa spolki które nie poddają się oczekiwaniom gawiedzi.
    > > Za taką mam ELT z różnych względów, m.in z uwagi na p. Folte.
    > > Dał mi zarobić na TIM, teraz siedzi w ELT, a skoro kasy dostał że sprzedaży TIM.
    > > Ja mu wierzę, tobie nie wierze i śmieje się z twoich wynurzeń o szczytach, głowie i ramionach itp.

ee wiedziałem gimnazjalisto intelektualny ,że sie przed 10 zameldujesz u swego Pana , leciutkie odbicie i juz stajesz się 'mundtry' i odważny i przypływ euforii ci się pojawia , co jak nie wiesz jest cechą typowego leszcza , tu tylko liczy się chłodna kalkucją gamoniu
  • Re: No i po 2 dniowym odbiciu? Autor: ~Neo [173.239.196.*]
    Folta został oszukany .
    Chłopaki się bawią za pieniądze Folty.
    Folta dał im jeszcze 500 % podwyżki.
    Gdzie oni zarobią na zarząd a co dopiero na akcjonariuszy.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.21.10.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    dyzma  znowu widze że pospiesznie padasz do mych stóp , sytuacja jest dynamiczna to co nie chce spadać powinno rosnąc i odwrotnie papier jest w waźnym miejscu to co jest aktualne jednego tygodnia następnego możę być historią ale dla ciebie to zbyt trudne wiec nie oczekuje zrozumienia tematu ,po wtóre dawco kapitału zwany Qbu skąd wiesz, co dziś robiłem na papierku he? , naucz się - chłodna kalkulacja wchodzi w grę a nie podnieta leszcza , jeszcze jest średnia do przebica , zanim można zamarzyć o powrocie z dalekiej podróży.

ps -
    pg to przestępczość gospodarcza którą frustracie ściagam i wycinam takich jak ty którym się wydaję że cos wiedzą i im sie uda , mam ponadto nieodparte wrażenie że musiałeś utopić sporo na text czy to w postaci rzeczywistej starty czy też utraconej korzyści lub robisz jako emryk 2 stąd twoje nic nie znaczące szczekanie pieska zerwanego z łańcucha

[x]
ELEKTROTI -0,20% 51,00 2025-09-25 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.