• game over Autor: ~rydzoltyświedzioł [78.9.15.*]
    ostatni zamyka drzwi-Pruchnik 2
  • Re: game over Autor: ~Ooo [37.225.50.*]
    Jak to ? przecież pisali ze 6, 10, znowu naubierali ludzi i dalej wieczne 3.50!!!!!!!!!
  • Re: game over Autor: ~yes [37.225.56.*]
    teraz już naganiacze spuścili z tonu i piszą 5-6 ale to nic nie zmieni, miesiące i lata mijają i wciąż 3,5...
    szkoda tylko ubranych, poczekają na kolejną hossę, za kilka lat, bo tą jak i poprzednie vr gie przespało!!!
  • Re: game over Autor: ~Artko [5.173.20.*]
    możesz sprzedać po 3,70 i nie płakać
  • Re: game over Autor: ~yes [37.225.18.*]
    nie mogę sprzedać, nie chcą mi dać 3,7 , i się nie dziwię bo tyle nie jest warte, ale czekam, może skoczy jeszcze na chwile na 3,7-3,8, zanim wróci na swoje wieczne 3,5 !!!
  • Re: game over Autor: ~Oko [37.225.27.*]
    Masz racje,tylko tu ich ratuje dział jubilerski, jak by nie to, to już dawno był by tu prochnik2 ,alma , czy krakchemia...
  • Re: game over Autor: ~inwestor [163.116.189.*]
    Dnia 2024-08-21 o godz. 15:28 ~Oko napisał(a):
    > Masz racje,tylko tu ich ratuje dział jubilerski, jak by nie to, to już dawno był by tu prochnik2 ,alma , czy krakchemia...

Aż się łezka zakręciła na wspomnienie tych inwestycji. Alma i Krakchemia to moje wtopy z Mazgajem, Próchnika nie dotykałem ale pamiętam sesje z obrotem 40% wszystkich akcji oj działo się.
    Ale prawda segment odzieżowy prawie zabili, gdyby nie segment jubilerski to byłoby krucho.
    Trzeba mieć wprawę żeby zabijać wszystkie kury znoszące złote jaja...
  • Re: game over Autor: ~Oko [31.61.246.*]
    Właściwie to jeszcze można dodać Bytom, jakby go vrgie nie kupił nie wiadomo.po co bo jest kulą u nogi ,to byt też był by bankrut, mazgaj jest dobry w te klocki ...nie jednemu dopiekł poprzez rozkładanie spółek na łopatki no i ciągle jest w vrgie, resztę można sobie dopisać, jak ktoś umie pisać...
[x]
VRG 0,88% 4,59 2025-11-10 14:59:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.