teraz już naganiacze spuścili z tonu i piszą 5-6 ale to nic nie zmieni, miesiące i lata mijają i wciąż 3,5... szkoda tylko ubranych, poczekają na kolejną hossę, za kilka lat, bo tą jak i poprzednie vr gie przespało!!!
nie mogę sprzedać, nie chcą mi dać 3,7 , i się nie dziwię bo tyle nie jest warte, ale czekam, może skoczy jeszcze na chwile na 3,7-3,8, zanim wróci na swoje wieczne 3,5 !!!
Dnia 2024-08-21 o godz. 15:28 ~Oko napisał(a): > Masz racje,tylko tu ich ratuje dział jubilerski, jak by nie to, to już dawno był by tu prochnik2 ,alma , czy krakchemia...
Aż się łezka zakręciła na wspomnienie tych inwestycji. Alma i Krakchemia to moje wtopy z Mazgajem, Próchnika nie dotykałem ale pamiętam sesje z obrotem 40% wszystkich akcji oj działo się. Ale prawda segment odzieżowy prawie zabili, gdyby nie segment jubilerski to byłoby krucho. Trzeba mieć wprawę żeby zabijać wszystkie kury znoszące złote jaja...
Właściwie to jeszcze można dodać Bytom, jakby go vrgie nie kupił nie wiadomo.po co bo jest kulą u nogi ,to byt też był by bankrut, mazgaj jest dobry w te klocki ...nie jednemu dopiekł poprzez rozkładanie spółek na łopatki no i ciągle jest w vrgie, resztę można sobie dopisać, jak ktoś umie pisać...