• Macie galara przed jutrzejszym walnym? Autor: ~J23 [37.30.29.*]
    Ja tak. Co ja będę z czasem robił gdy zabraknie obserwowania kursu PBG? Jakim samochodem będę jeździć w zawiedzionych marzeniach
  • Re: Macie galara przed jutrzejszym walnym? Autor: ~tvnmaniak [91.214.2.*]
    a pomyśl o tych co łyknęli 700 mln papierka, w zamian za mld dług, oni muszą mieć ciśnienie:))))), my z naszymi drobnymi to moglibyśmy siedzieć w galerii szyderców ....
  • Re: Macie galara przed jutrzejszym walnym? Autor: ~chamcynik [88.156.215.*]
    doskonale. przypomnij może zapominalskim po ile oni placili za akcję za ten jak się pisze od kilu lat "fikcyjny dług"
    No to może wiedzą więcej niż my i śpią spokojnie.....no bo jak mają akcje to spłacili dług....nie tak?? GPW nie takie rzeczy widziała...
  • Re: Macie galara przed jutrzejszym walnym? Autor: ~tvnmaniak [93.105.203.*]
    Dnia 2024-07-25 o godz. 18:58 ~chamcynik napisał(a):
    > doskonale. przypomnij może zapominalskim po ile oni placili za akcję za ten jak się pisze od kilu lat "fikcyjny dług"
    > No to może wiedzą więcej niż my i śpią spokojnie.....no bo jak mają akcje to spłacili dług....nie tak?? GPW nie takie rzeczy widziała...

nie odpowiadam na takie proste pytania techniczne, to każdy bonzo giełdowy obserwuje na bieżąco:) był dług, nie ma długu, a są akcje po 2 grosze, ale przecież ja 1,20 wnoszę...
[x]
PBG 5,88% 0,02 2024-09-25 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.