Lepiej być nie mogło... raz stówka dobrana... drugi raz stówka... i portfelik dywidendowy rośnie... nie ma lepszego momentu jak "brak sentymentu" do spółki ;D
wyniki za IIQ dadzą zapewne jakiś większy pogląd w którym miejscu jest aktualnie spółka. po cichu marzy mi się powrót do IIIQ 2023 i 20mln zysk netto :-)
Nie wiem na ile wyniki się poprawią... myślę że "dołek wynikowy" mamy już za sobą... Częścią spółki jest także tabor kolejowy a patrząc na "restrukturyzację" konkurencji... będzie lepiej w tym segmencie... inwestycja ogólnie na minimum rok... dwa... nim będzie znacząca poprawa... patrząc na to co dziś dzieje się na giełdzie... cieszę się że mam kapitał w już zdołowanej spółce... tu już dużo niżej nie będzie, a dookoła leje się krew... ;D
Okaże się po wynikach... osobiście wyceniam ta spółkę sporo wyżej... ale jak pisałem wcześniej... to może być rok, dwa... jest czas na budowanie pozycji...
może nie mają się czym chwalić, a może jest dobrze i nie ma potrzeby tego ogłaszać skoro jest okazja zeby kupować w obecnej cenie (jak to już uczynił prezes) :-)
Wygląda to niestety słabo, nie ma w ogóle popytu, to wygląda na szukanie dna, żadne wsparcia nie działają. Ktoś od dłuższego czasu wychodzi (powolutku), więc to ktoś raczej większy, kto zapewne ma jeszcze sporu towaru do puszczenia.