• Pogodzony że stratą Autor: ~InvesGtd [89.71.53.*]
    Mam mało ale trzymam może urośnie puki co akceptuje stratę nawet całego kapitału. Kurs nie rośnie obroty małe nawet żadnych informacji o rozwoju. Utopiłem pod info o ładowarkach a o osiedlach nie wspominając nie wiem czy udało im się cokolwiek zrobić choćby ładowarkę do rowerów elektrycznych zrobić gdzie co roku będą dopłaty. Biuro wirtualne to też daje do myślenia. Dla mnie nauka taka by patrzeć na obroty spółki zanim coś zainwestujesz jak nie ma kilku mln dziennie to nie tykaj
  • Re: Pogodzony że stratą Autor: ~wisielec [147.161.249.*]
    tak, ja mam tu ponad 10k i strata juz blisko 30%
    kupilem bo dalem sie nagonic znajomemu na bajeczki o zielonej energii, domkach i ladowarkach
    niestety moim bledem bylo ze nie wywalilem na podbicie pod raport
    czy tu sie kiedykolwiek cos zadzieje, oto jest pytanie...
  • Re: Pogodzony że stratą Autor: ~invest1 [84.17.55.*]
    A no własnie na twoich oczach cos sie własnie dzieje
  • Re: Pogodzony że stratą Autor: ~wisielec [193.239.57.*]
    Na razie obrot nie powala, wiec nie podniecam sie. Ciagle licze, ze spolka jednak ruszy z ktoryms ze swoich pomyslow, pojawia sie jakies espi i temat sie rozkreci. Ale nadzieje moga byc plonne.
  • Re: Pogodzony że stratą Autor: ~Tomichol [84.241.202.*]
    Jakiś tam popychacz jest po lewej...zobaczymy. Tutaj obrót 50k i mamy 15 groszy
  • Re: Pogodzony że stratą Autor: ~Qwer [95.160.103.*]
    Cierpliwosci. Ja kupowalem to dawno po 6 groni i sprzedalem po 11+ na podbitce z rok(?) temu.
    Przyjdzie i czas dla Was
  • Re: Pogodzony że stratą Autor: ~BabciaAlda [104.223.100.*]
    C2JA ja ostrzegam przed Energoinstal, Nie kupować bo jest tanio i może być coraz taniej
[x]
ENERGY 1,90% 0,21 2026-05-22 16:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.