Dnia 2024-07-25 o godz. 11:50 ~AA napisał(a): > Terapeuta to pikuś, KNF i giełda powinni się tym zająć, to jawna próba manipulacji kursem, a to jest już karalne i jest na to paragraf
Daruś, czas się poddać. Przykro mi a ataki na mnie nie mają już sensu. NIE DOSTANIECIE NAWET 1 MOJEJ ZŁOTEJ AKCJI ENERGA. Daję wam, czas do wtorku. Gdybym widział w was potencjał, że dacie radę do 11 zł to bym poczekał gdyż sam chętnie dokupię ale -2% na początku sesji? W fajtłapy jesteście i tyle.
a móglbyś wyjaśnić,dlaczego piszesz?-W ramach zadośćuczynienia byłym pracownikom Orlenu,chyba byłym pracownikom Energi zadośćuczynienie się należy,nie Orlenu.
Darku, już wyjaśniam dlaczego piszę. Krzyczycie, że się pali stodoła to musiałem interweniować. Działam jak straż pożarna. W przeciwnym razie cała wioska spłonie.
Kontynuujemy wzrosty, jest bardzo dobrze. Orlen cały czas skupuje. Małą łyżeczką po kilka akcji. Ostatni mój wpis był 25.07.2024r przy cenie 12.5 zł, po moim wpisie skok do 14.22 a teraz jest 13.5 zł i przemielonych sporo akcji, odebranych niewiele ale zawsze coś. Widocznie się opłaca skoro trole nie dajecie za wygraną.
Wszystkie informacje, które były obiecane przez Fąfarę we wrześniu już były. Widać jednak, że trolle forumowe tworzą swoją narrację i czekają nie wiadomo na co. Wybicie powyżej 20 zł lada tydzień.
Jest poniżanie mojej osoby. Wspaniale to oznacza 100 zł do końca roku. Przy 6 zł też byłem poniżany właśnie przez trolla "oko", przedstawiciela Grupy Gdańskiej. Co się wlecze .......
Nawet jeśli ... to kto zabroni bogatemu? Natomiast twoje wpisy noszą znamiona pokrzywienia drobnych akcjonariuszy. Jeszcze trochę i przy twoim rozumku zaczniesz płacić na fundacje walczące z bezdomnymi.
Wyniki lada moment. Skup akcji Energa trwa zgodnie z założeniami Orlen. Krzywdy pokrzywionych akcjonariuszy są każdego dnia naprawiane. Jeszcze chwila i będzie to widoczne na wykresie.