Panowie , przecież tu trwa wyprzedaz akcji. Kurs szybko nie wzrosnie. Wczesniejsze 40 groszy zawdzienczacie machagozzili który wykupował akcje windujac nienaturalnie kurs, przestał i zaliczyliśmy spadek. Bedzie treaz kiszenie. Ja spadam na GPPI , ta sama branża tylko ze kapitalizacja 7 razy mniejsza. i wkoncu cos sie na niej zaczelo dziac. w tym miesiacu juz 40% urosła. nawet FFI nie miał takiego sukcesu jak ona, zeby wygrac przetarg na wierzytelnosći 32,5mln. Wiec skoro mozna kupic niewiele gorsza spółka 7 razy taniej to po co przepłacać.
he, he, he, he, oczywiście, kupowałem i za niebawem znów zacznę kupować. Wychodzę właśnie z inwestycji z głównego parkietu i cały kapitał skieruję na NC, w tym i FFI. W okolicach 0.40 PLN kupiłem ponad 300 K akcji i nie żałuję. A GPPI to wydmucha, bez majątku i wizerunku. Zalecam FFI. I tyle.
Do MegaGodzili
Odważny jesteś skoro stawiasz na NC do tej pory jakoś na tym rynku nie szło, dlaczego ma się to zmienić. Co sądzisz o Bluetax w sumie FF i BLG są ze sobą powiązane.