• Niezły cyrk Autor: ~hmm [193.102.79.*]
    miszcze czekaja na 40-50gr dywidendy, a do wrzesnia kurs poleci kolejne pare zloty, co roku to samo, i nikt sie nie uczy
  • Re: Niezły cyrk Autor: ~Marek [185.212.107.*]
    przeanalizuj najpierw wypłaty dywidendy ( były tylko 3 razy)) i sprawdź czy po tych zdarzeniach kurs spadał, najpierw sprawdź a dopiero później pisz... a nie na odwrót bo głupoty chłopcze piszesz ....
  • Re: Niezły cyrk Autor: ~Ewka [217.173.11.*]
    To napisz "cyrkowcu" ile to spadła Wikana od września 2023 ?
  • Re: Niezły cyrk Autor: ~hmm [193.102.79.*]
    czy ty rozumiesz jeden z drugim co sie do ciebie mowi? tu nie chodzi jak sie kurs zachowuje po wyplacie dywidendy ale po ogloszeniu infa o dywidendzie w czerwcu. Wyciagaja kurs w gore. Na szczycie puszczają info o tym ze beda placic a taka nie do konca bystra Ewka z Markiem sie cieszą i czekaja na wrzesien na swoje 50gr, a w tym czasie kurs zjechal juz prawie 3zlote z perspektywna na kolejne. Smiechu warte.
  • Re: Niezły cyrk Autor: ~Zielony [31.0.92.*]
    Wow - prawdziwy byszczak z ciebie
  • Re: Niezły cyrk Autor: ~Marek [89.64.8.*]
    Bystrzak z niego że hej, ja mam akcje Wikany od 5 lat i mam naprawdę gdzieś jaka jest cena po ogłoszeniu dywidendy, jaka po trzech miesiącach itd, jak byś był inwestorem prawdziwym i widział potencjał spółki to nie szukał byś sensacji gdzie bądź tylko, szukał wartości i potencjału....,
    no jak ciebie nie interesuje ze od momentu ogloszenia dywidendy do dywidendy spadnie 30% a dostaniesz jakies 5% to gratuluje, robienie interesow z takim inwestorem to czysta porzyjemnosc , Buchajski na pewno to docenia
  • Re: Niezły cyrk Autor: ~Marek [185.212.107.*]
    Buchajski dostaje taką samą dywidendę jak każdy inny (0.40 zł na akcję) więc ciężko zrozumieć jakie to dobre on robi interesy z innymi,
    :):):) ech ty dzieciaku, nic nie rozumiesz
  • Re: Niezły cyrk Autor: ~Heniu [85.221.254.*]
    Ale z was malcziki... ;)
    nie uzywaj slow ktorych znaczenia nie rozumiesz bo sie jedynie kompromitujesz
[x]
WIKANA 2,16% 7,10 2025-12-12 09:18:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.