• A jutro jak myślicie? Autor: ~MK [217.173.4.*]
    Góra, dół, bok?
  • Re: A jutro jak myślicie? Autor: ~git [5.173.145.*]
    Góra i bok
  • Re: A jutro jak myślicie? Autor: ~Hos [31.0.40.*]
    Jeśli jutro znajdą się chętni do sprzedaży po cenie z dzisiejszego zamknięcia to akcje skupią bo tu już rządzi gruby portfel i to oni zdecydują o kierunku. Po mojemu to raczej już koniec korekty i zacznie się jazda do góry bo mimo wszystko spółka na topie i nie odpuszczą. Takie zyski zdarzają się raz na kilka ładnych lat i gracze nie opuszczą tym bardziej że tu wszystko co dobre jeszcze przed nami.
  • Re: A jutro jak myślicie? Autor: ~Heh [46.112.104.*]
    A wg mnie ten gruby portfel wykorzysta sytuację i strach przed utrata zysku tych co mają już zysk typu +50%, +90% i poczeka na wymiekanie leszczy
    Ja myślę że większość już zrealizowała zyski. Wczoraj bardzo duże obroty na wzroście ponad 10% kto chciał sprzedać to mógł to zrobić na spokojnie, dzisiaj korektą i test dla sprzedających też spokojnie można było zrealizować zysk. Pod koniec sesji było już testowanie podaży i skończyło się na 3,80 i daję głowę że zrobili to już sami by wyrwać resztki. Za dużo wieści jeszcze przed nami jak inwestor, lek na raka itp . A to tylko wróży tylko wzrosty.
    Być może, ale bez ważnego info te dwie brzydkie świece na D1 będą skutecznie blokować wzrosty
  • Re: A jutro jak myślicie? Autor: ~DD [79.184.243.*]
    jak na mój gust to atak na 4,30
  • Re: A jutro jak myślicie? Autor: ~II [188.137.40.*]
    Też tak myślę. Mialem parę takich jazd i dałem się tanio wystraszyć, np:: bumech kupowany po 11, doszedł do 30 i cofnął do 22 - sprzedałem, a był poźniej po 90. I nie miało to nic wspólnego z wyceną.Dlatego proponuję siedzieć spokojnie.
    A ja myślę i uważam że tak duża podbitka kursu akcji była tylko po to by odebrać akcje od ludzi, a że 100% to tylko to świadczy o tym jak mogą być cenne w niedalekiej przyszłości. Ktoś za wszelką cenę chce skupić jak najwięcej to widać i czuć a chce jeszcze tylko powiedzieć że obecna cena to wydaje się być bardzo bardzo taniutka w stosunku do tego co spółka robi. Gdyby to by była gra czysto spekulacyjna to wątpię czy by urosło 100% a dzisiaj byłby wodospad, a co mamy lekka korektą i skup w najlepsze. Dodam że ci co sprzedali jutro będą bardzo żałowali.
  • Re: A jutro jak myślicie? Autor: ~Fukier [185.139.125.*]
    Jutro wyciskarka w akcji, słabe ręce muszą oddać.
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/100-zysku-w-tydzien-To-nie-Nvidia-ani-bitcoin-tylko-spolki-biotech-z-warszawskiej-gieldy-8787423.html

Takie artykuły się pojawiają to jak dla mnie przesłanka że pora na wyjście, nawet tymczasowe. Ok zobaczymy
  • Re: A jutro jak myślicie? Autor: ~Bob [91.233.25.*]
    Znam Twój ból. Na pewno przez co najmniej miesiąc będzie kursem targało jak szmatą. Jeśli ktoś ma mniejszą tolerancje ryzyka to dobry powód aby redukować albo zamykać pozycje. Coś na pewno da się jeszcze z tego wycisnąć po takiej reklamie w mediach.

Ważne jest to, że w perspektywie miesięcy mamy tu spore szanse na sukces finansowy.
    Widać że wczorajsza sesja w USA przelała się na cały świat. Nie pomagają teksty z PAP-u o inwestorach, którzy sprzedają wszystko.
    Więc dziś zobaczymy jak mocne zwieracze maja ludzi na naszej giełdzie.

Czy będzie zamkniecie luki... mam nadzieję że jeszcze nie dziś. Z drugiej strony będzie to bardzo dobry sprawdzian siły popytu.
    Zapowiada sie ciekawa sesja.
    Wychodzi że miałem rację...póki co. Oczywiście nie neguje to ZADNEGO argumentu prowzrostowego dla tej spółki. Ja stwierdziłem że się jednak pobawię w ryzykanta
    Bardzo mądrze robisz. Mam nadzieję że Belka będzie wysoka :)
    Jak już sytuacja się ustabilizuje zapraszamy ponownie do gry na NNG... niezależnie od poziomu ponownego objęcia udziałów.
    Okaże się czy mądrze robię gdy odkupie nng i poleci wyżej
    Bo już były takie rajdy gdzie ludzie sprzedawali na 100% zysku a spółką rosła do 1000%
    Tak wszystko już było. Ważne to aby nie mieć do siebie pretensji. Nie każdy jest jak Warren Buffet.
    Nawet jak nie zrobisz tych 1000% to masz swoje 100%.
[x]
NANOGROUP 0,81% 2,50 2026-04-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.