• Pytanko....? Autor: robert31 [89.124.122.*]
    Po tym co tu się dzieje od tygodnia to obawiam się,że prędzej na monnari zobaczymy 4 niż tutaj......
  • Re: Pytanko....? Autor: ~Slay [194.106.211.*]
    jestem tego samego zdania... chyba koledzy prezia postanowili pomóc mu skupić walor poooowoli :)
  • Re: Pytanko....? Autor: robert31 [89.124.122.*]
    Mam obydwa walorki i mi się nie śpieszy tylko szkoda,że ktoś oddaje....za bezcen.
  • Re: Pytanko....? Autor: ~tommy [89.78.24.*]
    ja już kiedyś napisałem że ta spółka jest świetna jeśli chodzi o manipulowanie kursem...szczerze to potraktowałem ją już średnioterminowo i jedno co mi zostało mądrego to dokupić gdy kurs spada...spółka ma przyszłość i to niezłą więc prędzej czy później wyskoczy a już na pewno będzie systematycznie szła do góry a wtedy zarobek murowany...no ale Ci co liczą na szybki zarobek chyba to się nie doliczą chociaż po primie można się wszystkiego spodziewać...jedna transakcja potrafiła zmienić kurs z -0,80 do +2,80.....tak czy inaczej podchodzę do niej z głową
  • Re: Pytanko....? Autor: ~Antoine [83.10.184.*]
    Trzeba trochę sprzedać dla zaniżenia kursu by więcej kupować taniej. Sprawdzona technika. Zamówcie sobie skup u maklerów to będziecie mieli tanio.
  • Re: Pytanko....? Autor: ~MAR [194.50.110.*]
    Zobaczcie jak się nami bawią
[x]
PRIMAMODA 18,31% 0,84 2023-05-04 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.