W przyszłym tygodniu też odkopię parę smaczków z tego forum :) ciekawe ilu z tych troli spadziowych współpracuje z głównymi akcjonariuszami blackrose i właścicielami
A jeśli chcesz coś dziś teraz to do niemcowni zbierac szparagi tam dzisiaj zbierasz dzisiaj wypłata
Wszystko dzisiaj.
Też tak nozna :)
Na giełdzie to jednak cierpliwość wygrywa nie pazerność
Z tym dyskontowaniem w obecnych czasach bywa różnie. Podaż na arkuszu oscyluje cały czas około 100k akcji. Czekam na ruch grubego który moim zdaniem teraz skupujei to nie delikatnie. Emisję po 1 zeta mają sprzedaną. Więc aby zarobili ci beż prawa poboru to musi być cenotwórcze espi
…porozmawiamy jak kurs będzie powyżej Twojej średniej. Póki co jest podbitka… ostatnio była na 2 zeta i zjazd na 1 PLN… teraz może być podobnie, ale dojdzie do 1.5 może… ja wciąż czuję w powietrzu emisję po cenie nominalnej… to jedyna rzecz, która mi nie daje spokoju :)
A ja bym chciał kupić więcej ale ciężko
Akcji mało każdy popyt w okolicach kilkadziesiąt koła skończy się górnymi widłami
Kogo uwiera proszę jutro pkc chętni się znajdą
Taka sytuacja:)
A dziękuje. Często mi to mówią. Mały ff jest dobry, ale tutaj nawet nie jest mały tylko praktycznie żaden. Dlatego emisiaj była by na rękę akcjonariuszom.