Dnia 2024-07-23 o godz. 18:20 ~siateczka napisał(a): > Żadnego zaskoczenia, żadnych niespodzianek.
"walcujecie"? tak "zbiorowo"? aż tak już nie panujesz nad włażeniem tutaj? no i co z "latami" z twojego "trzymania akcji latami"? kto o zdrowych zmysłach tak robi?
Dnia 2024-07-24 o godz. 13:29 ~siateczka napisał(a): > To zemsta za stracone 9 lat na smieciu.
sam sobie zieloną łapkę? cóż...spróbuj napisać cos jeszcze bardziej dziecinnego, "miszczu prowokacji", przecież potrafisz, przy okazji, kto o zdrowych zmysłach trzymałby akcje tak długo i nic na nich nie zyskał albo przynajmniej nie ograniczał strat? niezłą "laurkę" wystawiłeś sobie, nie spółce, po co to zrobiłeś?
Dnia 2024-07-24 o godz. 13:29 ~siateczka napisał(a): > To zemsta za stracone 9 lat na smieciu.
"zemsta", powiadasz...dorównałeś wielonickowcowi w nadziejach, że na tym forum można mieć jakikolwiek wpływ na kurs czy w ogóle spółkę, to nie jest komplement, przy okazji, naprawdę przez 9 lat nie wymyśliłeś NIC? ręce opadają, po co włazisz na forum i jeszcze przechwalasz się czymś takim?
Nie chodzi mi o wpływ na kurs, bo to nie ma żadnego znaczenia. Gniot ma tu jeden kierunek. Najlepiej obrazuje go wykres za ostatnie 6 mies. Po odcięciu dywidendy tylko niżej i niżej. Mój cel, to ostrzeganie nieświadomych w lokowanie tu choćby złotówki. To nie ma sensu. Lepsza kązda lokata lub obligacje.
Dnia 2024-07-24 o godz. 13:51 ~siateczka napisał(a): > Nie chodzi mi o wpływ na kurs, bo to nie ma żadnego znaczenia. Gniot ma tu jeden kierunek. Najlepiej obrazuje go wykres za ostatnie 6 mies. Po odcięciu dywidendy tylko niżej i niżej. > Mój cel, to ostrzeganie nieświadomych w lokowanie tu choćby złotówki. To nie ma sensu. Lepsza kązda lokata lub obligacje.
fakt, masz jeden kierunek, zgadza się..."ostrzeganie nieświadomych"? przez kogoś, kto twierdzi że przez 9 lat nie wiedział co zrobić z akcjami ,które dobrowolnie i świadomie sam kupił? naprawdę musisz włazić z kitem na poziomie wielonickowca? aż tak nie panujesz nad włażeniem z "prowokacjami"? dlaczego?