Mam plan na 2k akcji po 16zl więc obrona to marna, a trochę już zrealizowałam. Ciągle mi pokazują że 16zl to nie jest ostatni sygnał więc poczekam na 15 i moje 14.50zl. Tam zakończę skup i nie się dzieje co chce. Zarobiłam na Mentzelu, PURE Medinice kupę kasy to stać mnie na ryzyko na SDS
Nie tak łatwo.. Muszą się pobawić tym kursem. Za szybko nie może schodzić. Tu schemat jest jak przy 18 czy 19zl. Automat. Będzie poniżej 16zl wg mnie na bank
Żeby komentować trza mieć elementarna wiedze o inwestowaniu :) Jak pisałaś Swoje bajki przy 30 paru o 300, to to spadło niżej niż myślałem:) Dlatego przed chwilą kupiłem tylko troche Broadcom z myślą o dalszym dokupywaniu jak domkną luke i to Twoje cudo już mnie przestalo interesowac :) a za parę, paręnaście tygodni czas znow oceni kto miał rację:) Powodzenia inwestorko z Sosnowca :):):)
Z pewną dozą nieśmiałości powinnaś się udać do lekarza. Zostałaś wypunktowana i Twoje zakupy tu nikogo nie interesują. Daj już sobie spokój z zaśmiecaniem tego forum.
Graty to możesz składać po 05. 09 jak bydzie po mojej myśli kurs Broadcom :):):) Pożyjemy zobaczymy :) Na bananie mam tylko Greenx obecnie ze srednia poniżej zeta i czekam na finały, ale to inwestycja tkzw. Zero jedynkowa :) Dobra rada :)Nie czerp wiedzy z bankstera bo skończysz na akumulacji sdsa powyżej 30 i usrednianiem do 22 z krainą czarów Alicji z Sosnowca :):):)
Jak ok rok temu na forum Genoma na Banksterze zadałem pytanie czy siedem wytrzyma to mnie zwyzywali :) No cóż ludzie lubia kolorowe wywiady i piękne wizję:) Problem w tym że te piekne wizję może jedne na sto się sprawdzają:)