Moim zdaniem wszystko dobrze: - korekta po wzroście z 1,5 musiała nastąpić. - sądziłem że będzie poniżej 2,3 jest istotnie powyżej. - korekta jeszcze się nie kończy ale nie będzie trwała długo.
Jestem optymistą, jedyna rzecz która może mnie z tego stanu wyprowadzić to zdobycie przez Rosjan Pokrowska (7 km od linii frontu)
Nie ma za co.
Odpowiedz na Twoje pytanie jest prawnie niebezpieczna.
Na tak płytkim rynku wystrzegam się takich rozważań.
Napiszę tylko tyle że cena o której piszesz jest realna.
Co do przystanków, to ty na każdym wsiądziesz dzieląc się zyskiem.
Tak wiem że panika na szerokim ale słabo to wygląda....myślałem że poniżej 2,20 to raczej nie spadnie mimo wszystko....teraz to już nie wiem.....Bardziej wierzyłem w 3,20 w sierpniu niż 2,00 które dzisiaj mamy....zobaczymy co dalej
Dnia 2024-07-23 o godz. 15:05 ~HommoH napisał(a): > Moim zdaniem wszystko dobrze: > - korekta po wzroście z 1,5 musiała nastąpić. > - sądziłem że będzie poniżej 2,3 jest istotnie powyżej. > - korekta jeszcze się nie kończy ale nie będzie trwała długo. > Jestem optymistą, jedyna rzecz która może mnie z tego stanu wyprowadzić to zdobycie przez Rosjan Pokrowska (7 km od linii frontu)
Dnia 2025-02-07 o godz. 18:27 ~ukrainka napisał(a): > Dnia 2024-07-23 o godz. 15:05 ~HommoH napisał(a): > Moim zdaniem wszystko dobrze: > > Jestem optymistą, jedyna rzecz która może mnie z tego stanu wyprowadzić to zdobycie przez Rosjan Pokrowska (7 km od linii frontu) > > Moskale są już bliżej... Pokrowska.
Tania Ukrainko, Dalej jestem optymistą jeszcze będziesz droga!