z moich informacji wynika ze parenascie dni temu 2 udzialowcow P2A Box zlozylo w prokuraturze w Warszawie zawiadomienie o mozliwosci popelnienia przestepstwa.
Chodzi o wprowadzenie w blad udzialowcow P2A i wyprowadzenie kontraktu na APM z P2A do Pointpack, a zawiadomienie dotyczy prezesa Pointpack/P2A Marka Piosika, jak i Pointpacka
To ciekawa informacja. Napisałem w tej sprawie do spółki i zobaczymy, co odpiszą. Mam nadzieję, że to wymyślona informacja od trolla. W wiadomości do spółki zapytałem również, czy mają zamiar działać w sprawach takich fałszywych informacji, jeśli okaże się, że to faktycznie fałsz. Ostatnio była podobna sytuacja z jedną spółką, chyba Softblue, ale już nie pamiętam dokładnie.
Dnia 2024-07-24 o godz. 09:53 ~new napisał(a): > To ciekawa informacja. Napisałem w tej sprawie do spółki i zobaczymy, co odpiszą. Mam nadzieję, że to wymyślona informacja od trolla. W wiadomości do spółki zapytałem również, czy mają zamiar działać w sprawach takich fałszywych informacji, jeśli okaże się, że to faktycznie fałsz. Ostatnio była podobna sytuacja z jedną spółką, chyba Softblue, ale już nie pamiętam dokładnie.