Witam. Może i głupie pytanie, ale znalazłem info, że jest dostępne demo a nigdzie nie mogę się doszukać na kiedy planuja pełną wersję gry. Jest ktoś bardziej zorientowany?z góry dzięki za info
Demo jest już jakiś czas, ale było tylko dla wydawców. Pisano już wiele razy, że produkcja DM musiała zostać na jakiś czas zawieszona, z uwagi, że nie było kasy. Dzięki temu nie mamy 2ch gier w produkcji a jedną prawie skończoną (Real3). Tak jak było mówione wcześniej. Premiera Real3 - listopad, premiera Dark Moon - Q1 2025. Kwestia tylko kiedy chcą zacząć promocję. Czy tak jak Real3 w stronę algorytmu Steam i demo Dark Moon w lutym czy już chcą wykorzystać premierę Real3 do promocji Dark Moon i nawzajem czyli demo Dark Moon w październiku.
Jak dla mnie powinni jak najszybciej je dać i nie dlatego że mam akcje to piszę tylko by budować wishlistę i wykorzystać szum przy Real3, ale skąd pewność, że będzie demo?
to są twoje życzenie z ta datą na q1 daty ani nie ma, ani nie ma gry, ani nie ma dema jest kulawy kilkusekundowy filmik na którym widać jedynie niedorobioną grafikę i szarpanie.
nie wiem czy istnieje czy nie ale na pewno zadnej daty nie ma od roku bajeruja ze jest wydawca wszystko jest tylkio daty premiery jak nie bylo tak nie ma a ten kilkusekundowy filmik raczej potwierdza watpliwosci
I tacy jak wy nagle się tu uaktywnili przez przypadek xddd. Wiedza zerowa, żyjecie jakimiś swoimi mitami wyssanymi z palca. Tymczasem Real3 rekordowy start, top wishlist w 2 doby, wygląda świetnie, przed spółką potencjalnie najlepszy czas w historii. Tacy frustraci bez akcji nikogo normalnego nie zachęcą do sprzedaży.