Chętnie odsprzedam za swoją cenę...jeżeli tylko spółka osiągnie odpowiednią cenę, a czy to będzie zarząd, czy ulica nie ma to dla mnie znaczenia. W arkuszu sprzedaży sporo zleceń przede mną, jednak arkusz na obecnym poziomie to kilka dobrych sesji i podaży brak. Być może już tak mało akcji wśród detalu, a to dobry znak dla potencjalnych wzrostów przy zwiększonym popycie. Jutrzejszy dzień pokaże czy dziś była sztuczna podbitka popytu czy też powoli marazm się kończy. Jeszcze raz pozdrawiam cierpliwych.
Spokojnie ja swoje akcje trzymam i parę tysiaczkow czeka na zakup na odpowiednim poziomie by móc atrakcyjnie kupić od naiwnych co zarobią parę groszy lub sprzedadzą na stracie
No pewnie że na zakupach tylko jelenie wywalają teraz akcje za połowę ceny tu czeka dobry raport półroczny bo były i są dobre umowy rynkowe w tym nowy zakład i coraz mniej akcji dla drobnych dalej jelenie sprzedawać poniżej 4 zł a zostaniecie na peronie z bardzo malutkim zyskiem lub nawet że strata
Rodzinka M wróci na zakupy bo mogą teraz kupić z 700 tyś akcji a we wrześniu kolejne 1400 000 akcji ale po co maja podbijać cenę jak z kilka dni dadzą ulicy pozbyć się akcji w niskiej cenie a wtedy ponownie kupią duże ilości
Podobno kupujesz do 5 zl, to chyba dobry pomysł, ja też dokupuję. Jak my nie kupimy to zrobi to ktoś inny a widząc ostatnie ESPI obecny kurs nie oddaje rzeczywistej wartości firmy.