• Po co to 100 k na S ?? Autor: ~inventor [81.15.166.*]
    Jak toś wie niech odpowie tylko z sensem ??
  • Re: Po co to 100 k na S ?? Autor: ~Heniek [83.22.105.*]
    badanie głebokości rynku lub zaniżanie przed odpałem
  • Bogusław Kowalski: Autor: ~radecky [89.228.43.*]
    "Wszystkie spółki wchodzące w skład naszej Grupy przeszły już pozytywnie wizytację odpowiednich służb sanitarnych Federacji Rosyjskiej. Mamy już niezbędny certyfikat pozwalający rozpocząć eksport do Rosji. Jesteśmy w trakcie załatwiania kolejnych formalności. Mamy już konkretnego odbiorcę naszych produktów, jednak czekamy na przedstawienie stosownych zezwoleń, które muszą znajdować się w jego posiadaniu. Dopięcie wszystkich formalności jakiś czas jeszcze potrwa. Myślę, że w ciągu kilku miesięcy rozpoczniemy sprzedaż do Rosji."

• Re: Bogusław Kowalski: Autor: ~Zaczeło się!! [195.150.61.*]
    Nie ma sensu czekać, ta spółka jeszcze długo nie odnotuje wysokich wzrostów. Ja wyszedłem i zainwestowałem w GPPI na NewConnect. Spółka z kapitalizacja 4,5 mln wygrała przetarg na zakup wierzytelności o wartości!!! 32,5 mln!!!! Taki sukces na pewno spowoduje przekroczenie prognozy emisyjnej na 2009 (zysk 1,5 mln netto- co daje !!!c/z 3!!!) To będą duże wzrosty bo akcji jest mało i nie każdy się załapie. Dużą podstawą do wzrostów jest tez to że c/wk to jedyne 0,68!!! Spółka już ruszyła!!! obserwujcie!!!Szykuje sie drugi Dragowski!!!!
  • Re: Bogusław Kowalski: Autor: hanys705 [94.251.156.*]
    Panie,na której to już spółce naganiasz na GPPI?
  • Re: Bogusław Kowalski: Autor: sebastian76 [77.253.145.*]
    "Dużą podstawą do wzrostów jest tez to że c/wk to jedyne 0,68!!!"
    C/WK Graala jest ponad dwa razy niższa.
  • Re: Bogusław Kowalski: Autor: ~naganiacz [89.228.43.*]
    a ja tylko dodam... obserwujcie również jago
  • Re: Bogusław Kowalski: Autor: ~inventor [195.116.199.*]
    Na Jago już krocie zarbiłem, czas na Graala, jeszcze w czerwcu ponad 8 zeta zobaczycie. Na HAWE tez do połowy czerwca się coś rozegra. Będą udane wakacje. Pozdrawiam.
  • Re: Bogusław Kowalski: Autor: ~święty gral [83.16.144.*]
    Graal będzie rosnąć ma bardzo silne fundamenty.
[x]
GRAAL 0,00% 31,70 2016-11-16 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.