"Wszystkie spółki wchodzące w skład naszej Grupy przeszły już pozytywnie wizytację odpowiednich służb sanitarnych Federacji Rosyjskiej. Mamy już niezbędny certyfikat pozwalający rozpocząć eksport do Rosji. Jesteśmy w trakcie załatwiania kolejnych formalności. Mamy już konkretnego odbiorcę naszych produktów, jednak czekamy na przedstawienie stosownych zezwoleń, które muszą znajdować się w jego posiadaniu. Dopięcie wszystkich formalności jakiś czas jeszcze potrwa. Myślę, że w ciągu kilku miesięcy rozpoczniemy sprzedaż do Rosji."
Nie ma sensu czekać, ta spółka jeszcze długo nie odnotuje wysokich wzrostów. Ja wyszedłem i zainwestowałem w GPPI na NewConnect. Spółka z kapitalizacja 4,5 mln wygrała przetarg na zakup wierzytelności o wartości!!! 32,5 mln!!!! Taki sukces na pewno spowoduje przekroczenie prognozy emisyjnej na 2009 (zysk 1,5 mln netto- co daje !!!c/z 3!!!) To będą duże wzrosty bo akcji jest mało i nie każdy się załapie. Dużą podstawą do wzrostów jest tez to że c/wk to jedyne 0,68!!! Spółka już ruszyła!!! obserwujcie!!!Szykuje sie drugi Dragowski!!!!
Na Jago już krocie zarbiłem, czas na Graala, jeszcze w czerwcu ponad 8 zeta zobaczycie. Na HAWE tez do połowy czerwca się coś rozegra. Będą udane wakacje. Pozdrawiam.