Współczynnik wishlist/followers powyżej 15, czyli zbudowane legitnie. Też po przejrzeniu followersów brak botów. A tutaj pisali "tylko Dark Moon" ;) Real3 zbuduje wl taką jak DM przez 5 lat może i w miesiąc.
Bez znaczenia. Jest pełno gier na takich festiwalach a liczba wishlisty nie rośnie. Chodzi o to, że gra się podoba. Algorytm załapał Steama. Wiadomo potem będzie "kapać" ale będzie główny trailer, potem stream, gameplay, preview, youtuberzy no i Steam Fest gdzie przy takim zainteresowaniu gra wystrzeli ponad wszystko co wcześniej zrobił JJB razem wzięte, a premierą będzie tuż po tym.
Spójrz sobie co sie dzieje, jak gra się podoba i ma sukces na Steam Fest a potem jest premiera. Dobrym przykładem jest Supermarket Simulator. Do tego wybory w USA i odrodzenie strategii na Steam po latach posuchy zdominowanych przez city buildery. Lepiej być nie może.
A według tak devów jak i prezesa to nawet nie jest główne danie, bo główną grą jest Dark Moon ;) Takich wyników nawet nie robią spółki mające 50mln kapitalizacji.
A też bardzo możliwe, że wydawca Real3 bedzie na Gamescom.
Wydaje mi się, że może to pocisnąć jak Sonka. Tam też spółka dno, nic nie mieli a potem pokazali Holstin i bum. Z 7mln kapu na 50mln.
Hehe tak się śmieli z moich głównych wyborów gamedev GF i Jjb a okaże się, że jedna będzie perłą na GPW druga na NC ;)
Przecież to oczywistę Real 3 to gra w którą bym sam chciał zagrać a Dark Moon? Po co to komu?Przynajmniej nie wiem po co to mi jako graczowi w gry paradoxu.
WL systematycznie rośnie.A mamy tylko minutowy filmik.Fakt RP3 jest widoczne obik znanych produkcji.Co ważne na WL są ludzie z całego świata i o dużym ograniu(patrz w co grają i ile gier kupili)Jeśli na jesieni ruszy promocja DM lub Emerald to taki dublet wpłynie na kap.
Oby nie. Niech się pomieli teraz. Nowy akcjonariat który bierze w tych cenach nie będzie sypał po 2-3 zł tylko liczy na więcej. Jutro tak realnie patrząc to 1.65-1.7
Ale to moje życzenie.
W miarę wzrostu wishlisty będzie się działo tak jak w przypadku sonki, którą kiedyś miał qubic i oddał pakiet po taniości. A szkoda :)